Hygieniaosaamisen testi
Opiskelumuoto
Lähiopiskelu
Koulutustyyppi
Lyhytkurssit
Koulutusaika
22.10.2024 - 22.10.2024
Paikkakunta
Rovaniemi
Haku päättyy
14.10.2024
Kohderyhmä
Elintarvikealalla työskentelevät. HOX! Tästä ilmoittautuminen pelkkään testiin.
Paikkoja jäljellä
25
Opiskelumaksu
69,00 €
Toteutussuunnitelma
Elintarvikealalla työskentelevien on hallittava elintarvikehygienian perusasiat, jotta ruokaa osattaisiin käsitellä turvallisesti.
Työntekijä tarvitsee hygieniapassin, jos hän työssään käsittelee pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita elintarvikehuoneistossa (esimerkiksi kahvilat, ravintolat, suurkeittiöt, pikaruokaravintolat, elintarvikemyymälät ja elintarvikkeita valmistavat tehtaat).
Testi pidetään klo 15-16. Testiin osallistujan tulee todistaa henkilöllisyytensä.
Koulutuspaikka: REDU Lapin koulutuskeskus, Jänkätie 1, Auditorio, 96300 Rovaniemi
Ilmoittautuminen testiin on sitova.
Peruuttamisehdot: Osallistuminen voidaan peruuttaa maksutta ennen viimeistä ilmoittautumispäivää. Peruminen tehdään kirjallisesti sähköpostilla pirjo.nissila@redu.fi. Jos peruutusta ei tehdä ollenkaan ja osallistuja jättää saapumatta koulutukseen, laskutetaan koko osallistumismaksu.
REDU Edu Oy:llä on oikeus peruuttaa koulutus, mikäli osallistujamäärä jää liian pieneksi.
Hinta: 69 € sis. alv 25,5 %
If you take the test in English, please contact pirjo.nissila@redu.fi.
Koulutuksen järjestää REDU Edu Oy.
Tiedustelut: Pirjo Nissilä 040 6209693, pirjo.nissila@redu.fi