Varautuminen sähkökatkoihin
Yhteishaku Opiskele ammattiin! Kevään yhteishaussa voit hakea syksyllä alkavaan koulutukseen.
Jatkuva haku Jatkuvassa haussa voit hakea vapaana oleviin koulutuspaikkoihin milloin vain.
Työelämälle Tarjoamme palveluja yrityksille ja työntajille.
Opiskelijalle ja huoltajalle Opiskeluun liittyvää tietoa ja tärkeimmät linkit.
Haussa nyt - koulutuskalenteri Koulutuskalenterista löydät REDUssa tällä hetkellä haussa olevan koulutustarjonnan.

Ajankohtaiset uutiset

31.1.2023 REDUsta 26 opiskelijaa Taitaja-semifinaaleissa Ammattitaidon SM-kilpailun Taitajan semifinaalit järjestetään tammi–helmikuun vaihteessa ympäri Suomea. REDUsta semifinaaleihin osallistuu 26 opiskelijaa 12 eri lajissa. Lajiensa parhaat kohtaavat toukokuussa Espoossa Taitaja2023-tapahtumassa.
26.1.2023 REDU ja Santasport Mätsis-rekrymessuilla REDU ja Santasport osallistuivat yhdessä Rovaniemen Mätsis-rekrymessuille ti 24.1.2023.
19.1.2023 Akujärvi toi Islannista kultaa Logistiikan opiskelija Jonne Akujärvi treenaa ja kilpailee painonnostossa ammatillisten opintojensa ohella. Kuluvana talvena Jonne voitti Islannissa painonnoston PM-kultaa.

Tapahtumat

3.2.2023
Maarakennusalan koulutusesittely Keminmaassa 15.2.2023 klo 12-14 Esittelemme koulutuksiamme Keminmaassa Motel Käpylässä (Torniontie 7)
31.1.2023
ArcticSkills - ammattitaitokilpailu REDUssa 21.3. Arktinen ammattitaitokilpailu saapuu Rovaniemelle.

Some

Kuvan alt
Puualalla vietettiin tänään jouluista herkutteluhetkeä, ja samalla juhlistettiin puusepäksi opiskelleen Noora Linnan valmistumista. Yhteiset kahvihetket ovat hitsanneet opiskelijoita yhteen, ja tänään kahvipöydän äärellä oli tavallistakin juhlavampi tunnelma joulukortteineen ja pienine lahjoineen. #puuseppä #puuala #ryhmähenki #positiivisuus #välittäminen #redu #lapinkoulutuskeskusredu
Kuvan alt
Metsäalan konekalusto päivittyi John Deere 1210G -kuormatraktorilla, joka edustaa tämän päivän työelämässä olevaa konekalustoa. Kone sisältää nykyaikaisimmat pakokaasujen puhdistusjärjestelmät. Kuljettajien ammattitaitovaatimukset ovat nousseet viimeisten vuosien aikana. Sen myötä opiskelijoilta odotetaan lähes merkkikohtaista osaamista lähtiessään työelämässä oppimisen jaksoille. Konekalustoa hankitaankin nimenomaan työelämän vaatimusten mukaisesti. Koneen luovutti piiripäällikkö Jukka-Pekka Seljänperä John Deere Forestry Oy:ltä. Vastaanottamassa olivat REDUsta johtaja Saija Niemelä-Pentti, rehtori Sirkku Purontaus sekä toimialapäällikkö Kyösti Paloniemi. @johndeere #metsäala #kuormatraktori #redu #lapinkoulutuskeskusredu
Kuvan alt
Logistiikan opetuskalusto päivittyi uudella ajoneuvoyhdistelmällä - Scania S 500 B6x2*4NB 4-akselisella täysperävaunulla. Rahtiliikennevarustetun yhdistelmän kuljetustilassa on lämmitysjärjestelmä ja sivusta aukeavat ovet. Kyseinen malli on yleisesti käytössä rahtiliikenteessä, joten opiskelijat pääsevät harjoittelemaan samalla kalustolla, jota työelämässäkin käytetään. Ajoneuvossa on Scanian viimeisin moottorimalli, joka edustaa uusinta teknologiaa polttoainekulutuksessa ja vähähiilisyydessä. Yhdistelmäajoneuvon luovutti Scanialta avainasiakkuuspäällikkö Ville Nevalainen (keskellä). REDUn puolesta vastaanottamassa olivat rehtori Sirkku Purontaus ja johtaja Saija Niemelä-Pentti sekä toimialapäälliköt Hannu Uimaniemi ja Kyösti Paloniemi. @scaniasuomi #yhdistelmäajoneuvo #logistiikka #redu #lapinkoulutuskeskusredu
Kuvan alt
REDUn luonto- ja ympäristöalan opiskelijat toteuttivat upeita lumiveistoksia Rovaniemen Vanhan torin luistinkentän laidalle, jonne avattiin kaiken kansan pulkkamäki. Mukaan lumenveistopuuhiin pääsivät Kivalonpuiston päiväkodin lapset.
Kuvan alt
REDUssa vastaanotettiin uusi puutavara-ajoneuvoyhdistelmä Volvo FH16 8*4, jossa on Logliftin puutavaranosturi sekä Jykin Ultra Low -perävaunu. Päällirakenteen on valmistanut Alucar. Puutavara-auto toimii myös uusiutuvilla polttoaineilla. Se on varustettu topografisella I-See -navigointijärjstelmällä, joka mukauttaa nopeuden maaston muodot ennakoiden pienentäen polttoaineenkulutusta. Taloudellisen ajon I-Save -toiminto vähentää polttoaineenkulutusta kaukokuljetuksissa. Ajoneuvossa on myös rengaspaineen säätöjärjestelmä CTI, joka parantaa auton kantavuutta tiestön vaatimusten mukaisesti. Puutavara-auton luovutti Raimo Enbuska Wetteri Power Oy:ltä. Vastaanottamassa olivat rehtori Sirkku Purontaus, johtaja Saija Niemelä-Pentti sekä toimialapäällikkö Kyösti Paloniemi REDUsta. Rehtori kiipesikin mielellään Volvon viihtyisään hyttiin testailemaan tilojen mukavuutta. Hankinta toteutettiin osana Koneellinen puunkorjuu ja kaukokuljetus ilmastonmuutoksen haasteissa -investointihanketta, jonka tavoitteena on vähähiilisyys.
Kuvan alt
Rakennusalan opiskelijat harjoittelevat vesieristystä, lattiavalua ja laatoitusta. Nyt työn alla on ensimmäinen harjoituskerta. Työvaiheita toistetaan useamman kerran, kunnes silmä ja käsi harjaantuu tarkkaan työhön. Opiskelijat ovat rakentaneet rungot, joiden päälle tehdään laatoitukset ainakin neljään kertaan. "Laatoitustöitä harjoitellaan mahdollisimman paljon koululla, sillä niihin on hankala löytää työelämässä oppimisen paikkoja. Työ on niin tarkkaa ja virheitä on hankala korjata, joten perustekniikka on hyvä hioa kuntoon ensin koulun ympäristöissä," lehtori Sakari Vestinen kertoo. #rakennusala #laatoitus #vesieristys #lattiavalu #redu #lapinkoulutuskeskusredu

Tutustu REDUun

REDU organisaatio Tutustu tarkemmin REDU-konserniin.
Toimintayksiköt Tutustu toimintayksikköihimme.
Blogit Tutustu hankeblogeihin.
Hankkeet Kehitämme toimintaamme ja toimintaympäristöämme jatkuvasti.
Avoimet työpaikat Tutustu meihin työnantajana ja katso avoimet työpaikkamme.
Ravintolat Ravintoloiden palvelut ja lounaslistat löydät täältä.

Voit olla kiinnostunut myös

Kauneus- ja hyvinvointipalvelut

Tarjoamme maksullisia kauneus- ja hyvinvointipalveluja opiskelijatyönä Porokadun toimintayksikössä.

Elintarvikemyymälä Mestarin Alku

Jänkätien toimintayksikön myymälästä löydät opiskelijoiden valmistamia ruokia, elintarvikkeita ja leivonnaisia.