Lapin koulutuskeskus REDU

Yrittäjyysopinnot

Yrittäjyysopinnot on tarkoitettu sinulle, jolla on tavoitteena aloittaa yritystoiminta perustutkinnon suorittamisen jälkeen.

Lapin koulutuskeskus REDU tarjoaa yrittäjyyskoulutuksia ja palveluita niin yrittäjyyttä suunnitteleville, kuin jo yrittäjänä toimiville. Yrittäjyyskoulutuksia on kehitetty vastaamaan nykyajan elinkeinoelämän standardeja. Käytössäsi on digitalisoidut koulutusmenetelmät ja -materiaalit, mentoreiden ja vertaistukitiimin tuki sekä asiantuntevat opettajat, jotka antavat sinulle erinomaiset valmiudet toimia yrittäjänä.

Jos perheestäsi löytyy yritystoimintaa, olet luonteeltasi yrittäjähenkinen tai sinua muuten kiinnostaa yrittäjyys, on perustutkintojen yrittäjyyspolku sinun valintasi.

Yrittäjyyskoulussa suoritetut tutkinnon osat ovat osa perustutkintoa. Yrittäjyyskoulu sisältää 15 osaamispisteen "yrityksessä toimiminen" ja 15 osaamispisteen "yritystominnan suunnittelu" -tutkinnon osat.

Yrittäjä ei ole yksin

Osaava tukiverkosto tukee aloittavaa yrittäjää, ja valmentavien opintojen aikana saat tietoa siitä, mitkä polut johtavat oikeaan suuntaan. Pääosassa on oma osaamisesi ja visio tulevasta yrityksestäsi. Opintojen aikana harjoittelet yrittämisen perustaitoja ja valmentaudut yrittäjyyden maailmaan. Yrittäjyysopinnot  tukevat liiketoimintaosaamisesi kehittymistä ja auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Hakeutuminen yrittäjyysopintoihin

Hakeutuminen yrittäjyysopintoihin tapahtuu sen jälkeen, kun opiskelija on saanut opiskelupaikan. Perustutkintoon valitulle lähetetään tiedote asiasta opiskelupaikan ilmoittamisen yhteydessä. 

Yrittäjyysopintoihin voivat hakea kaikki Lapin koulutuskeskus REDUn ja Santasport Lapin urheiluopistoon perustutkintoihin valitut. Paikkoja on rajoitettu määrä. Valintakriteerinä haussa on, että opiskelijoilla on suunnitelmissa valmistumisen jälkeen toimia yrittäjänä, esimerkiksi sukupolvenvaihdostilanteen myötä.

CF066309.jpg

 

Lisätietoja

Anne Liedes
puh. 040 583 6469

Juho Tahkola
puh. 040 836 7104

Yrittäjyysopintoja kehitetään osana yrittäjyyskoulutuksien ja palvelujen kehittämishanketta.