Sirkku Purontaus Lapin koulutuskeskus REDUn rehtoriksi

8.9.2022 julkaistu

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymän rehtori, KM, MBA Sirkku Purontaus on valittu Lapin koulutuskeskus REDUn uudeksi rehtoriksi.

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymän rehtori, KM, MBA Sirkku Purontaus on valittu tänään koulutuskuntayhtymä REDUn hallituksen kokouksessa Lapin koulutuskeskus REDUn uudeksi rehtoriksi.

Rovaniemellä syntyneellä Purontauksella on pitkä rehtorikokemus ammatillisen koulutuksen parissa. Ennen nykyistä tehtäväänsä hän on toiminut rehtorina Kokkolan ammattiopistossa ja Kokkolan sosiaali- ja terveysalan oppilaitoksessa.  Purontauksella on erittäin vahvat verkostot ammatillisen koulutuksen kentällä.  Hän on SAJO ry:n (Suomen Ammattikoulutuksen johtajat) hallituksen jäsen, SkillsFinlandin hallituksen vpj. ja toimii myös AMKE ry:n koulutuksen johtamisen verkoston jäsenenä.

Purontaus odottaa innolla tulevia tehtäviä ammatillisen koulutuksen parissa REDU kokonaisuudessa.  Tehtävän alkamisen ajankohdasta sovitaan tarkemmin Purontauksen kanssa. Tavoitteena on, että Purontaus aloittaa rehtorin tehtävässään joulukuun alussa. Nykyisen rehtorin Taisto Arkon läksiäiset ovat 1.12.2022. 

 

(Kuvaaja: Caroline Monje Morales / Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä)