Sanni Salpamäki palkittiin stipendillä

20.12.2021 julkaistu

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA palkitsi liiketoimintaa opiskelevan Sanni Salpamäen stipendillä.

Sanni tietokoneen äärellä.

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA jakaa alan menestyneille opiskelijoille stipendejä kaksi kertaa vuodessa. Stipendi on tarkoitettu myynti-, markkinointi- ja ostoalan opintojen ja opinnäytetöiden palkitsemiseen. REDUn Kittilän toimintayksikössä opiskeleva Sanni Salpamäki palkittiin hyvästä opintomenestyksestä stipendillä. 

- Sanni opiskelee Kittilän toimintayksikössä myynnin ja markkinoinnin polkua. Hän on aktiivinen, erittäin motivoitunut ja aiheesta todella innostunut opiskelija, liiketoiminnan lehtori Anna-Tytti Sulisalo kertoo.

Osana markkinointi ja sisällöntuotanto -tutkinnonosan opintoja Sanni teki hienon työn suunnitellessaan markkinointimateriaalin syksyn kansainvälisyyspäiville. Vapaaehtoisessa tehtävässä suunnittelun ohjenuorana oli, että materiaalia tullaan käyttämään monikanavaisesti. Lisäksi siihen piti liittää ErasmusDays -kampanja materiaaleineen. 

- Sanni oli miettinyt suunnittelemansa materiaalin toimivuutta eri kanavissa, ja hän perehtyi myös tarkasti REDUn viestintäohjeisiin. Sannin periksiantamattomuus ja halu onnistua vakuuttivat minut siitä, että hän todella ansaitsee tämän stipendin. Onneksi myös MMA:n valitsijalautakunta oli samaa mieltä, Anna-Tytti iloitsee.