REDU tulee yrittäjien avuksi Yrittäjän päivänä 5.9.

29.8.2022 julkaistu

Valtakunnallista Yrittäjän päivää vietetään 5.9.2022. REDU tarjoaa yrittäjille aamukahvit sekä käsipareja arjen askareisiin. Lisäksi opiskelijat kiertävät yrityksissä yrityssuunnistuksen parissa.

REDUn opiskelijat liiketoiminnan, tekstiilin ja vaatetuksen sekä hius- ja kauneudenhoitoaloilta jalkatuvat päivän aikana paikallisiin yrityksiin auttamaan erilaisissa työtehtävissä. Tarkoituksena on helpottaa yrittäjän työpäivää sekä tuoda tulevaisuuden ammattilaisia tutuiksi yrittäjille.

- Haluamme tehdä paikallista yrittäjyyttä opiskelijoille tutuksi. Tänä vuonna REDUssa Yrittäjän päivän teemana on nuorten ohjaaminen arvokuluttamiseen, toimialapäällikkö Tapani Kähkönen kertoo.

Päivän aikana opiskelijat tutustuvat paikalliseen yrittäjyyteen ja elinkeinoon yrityssuunnistustehtävien parissa.  Tehtäviin kuuluu tiedon hankintaa, yrityskäyntejä, liiketoimintaympäristöihin tutustumista. Suunnistuskilpailu starttaa klo 12 Lordin aukiolta.

Yrittäjän päivän alkajaisiksi REDU tarjoaa yrittäjille aamukahvit klo 8.30-10 Chocodelissä Kauppakeskus Rinteenkulmassa. Aamukahveille ovat tervetulleita kaikki yrittäjät, etukäteisilmoittautumista ei vaadita.

Rovaniemen yrittäjät ry pitää oppilaitosyhteistyötä tärkeänä ja kannustaa yrityksiä osallistumaan päivän tapahtumiin. Yrittäjän päivää on vietetty vuosittain jo vuodesta 1997 alkaen. Toiminnan taustalla on Yrittäjän Päivä -säätiö, ja tänä vuonna pääjärjestäjänä toimii Talous ja Nuoret TAT. Valtakunnallisena painopisteenä tämän vuoden Yrittäjän päivän tapahtumissa on erityisesti lapset ja nuoret. 

Yrittäjä, tilaa opiskelijoita avuksesi Yrittäjän päivänä tästä!

Lisätietoja:  
Projektipäällikkö Markus Pellikka
puh. 040 483 8313
markus.pellikka@redu.fi