Lapin koulutuskeskus REDU
REDU Edu Oy

Työelämäpalvelut

 

YRITYKSET JA TYÖNANTAJAT
Kysy lisätietoa

Henkilöstössäsi on enemmän osaamista kuin arvaatkaan! Tuomalla osaamisen esille ja kehittämällä sitä, parannat kilpailukykyänne tehokkaasti.

Henkilöstön osaamisen kehittämisen on kuitenkin oltava harkittua ja suunnitelmallista. Summittainen täydennyskoulutus on usein hukkaan heitettyä rahaa, kun taas suunnitelmallinen koulutus johtaa juuri tarvittavan osaamisen lisääntymiseen.

REDU Edu Oy yhdessä Lapin koulutuskeskus REDUn kanssa palvelevat työnantajia ja yrityksiä niiden henkilöstön osaamisen kehittämisessä.

Järjestämme koulutuksia, osaamiskartoituksia yms. räätälöidysti yrityksille ja työnantajille.   

Kysy lisätietoa >>

osaaja.jpg

Henkilöstön osaamisen kehittäminen
Henkilöstössäsi on enemmän osaamista kuin arvaatkaan! Tuomalla osaamisen esille ja kehittämällä sitä, parannat kilpailukykyänne tehokkaasti.
Lue lisää >>
Oppisopimuksella osaajia
Oppisopimuskoulutus tarjoaa työnantajalle mahdollisuuden rekrytoida uusia työntekijöitä ja kouluttaa henkilöstöään yrityksen tarpeiden mukaisesti.
Lue lisää >>
Lupa- ja korttikoulutukset
Puuttuuko työntekijöiltäsi tavittava lupa- tai korttikoulutus? Tarjoamme laajasti erilaisia lupa- ja korttikoulutuksia.
Lue lisää >>
Tiitus rekrytointisovellus
Tiitus yhdistää REDUn opiskelijat, valmistuneet sekä työpaikkoja tarjoavat työnantajat. Tiituksen kautta työnantajat voivat tarjota opiskelijoille tarjottuja koulutus- ja oppisopimuspaikkoja, kesä- ja projektitöitä sekä vakituisia työpaikkoja. Palvelu on käyttäjilleen ilmainen. Lue lisää >>

Stratos_header.jpg 

 
 
Tutustu myös Santasport Lapin Urheiluopiston ja Lapin kesäyliopiston työelämälle tarjoamiin työhyvinvointi ja koulutuspalveluihin.

santasport1.png

 

lapinkesayliopisto1.png

 

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK