Hankesivut
muut hankkeet 

Valmennukset


Oletko työllisyyden kuntakokeilun asiakas ja haluat kehittää osaamistasi tämän hetken työelämää varten?

Meillä on valmennus juuri sinulle! 

Valmennuksen tavoite on kirkastaa omakuvaasi ja suunnitelmaasi liittyen opiskeluihin ja työelämään. Valmennuksessa saat ajantasaista tietoa alueen opiskelumahdollisuuksista, työmarkkinoista sekä työelämässä vaadittavista tiedoista ja taidoista. Pääset kuulemaan eri työnantajien uramahdollisuuksista sekä tutustumaan oppilaitoksen arkeen. Tavoitteena on, että valmennuksen jälkeen sinulla on selkeä ja konkreettinen suunnitelma sekä uusia työkaluja, miten tästä eteenpäin.

Osallistujalle huomioita: maksuttomien 10 valmennuspäivien kesto on 4h/pv. Valmennuksissa on lähi- ja etätoteutusta. Ryhmään otetaan max 8 henkilö / valmennusjakso. Koronatilanne huomioidaan kokoontumisissa.

Ryhmävalmennusten ohella mahdollisuus myös yksilövalmennukseen. Jos olet kuntakokeilun asiakas ja olet kiinnostunut Redun opintotarjonnasta, niin ota yhteyttä ja katsomme, miten voisimme auttaa sinua eteenpäin!

Kevään 2021 ryhmävalmennukset:

  • Kemijärvellä 12.-23.4. 
  • Sodankylässä 17.-28.5. 
  • Rovaniemellä 31.5.-11.6.

Kevään 2021 DigiABC työpajat:

Kuntakokeilun asiakas, koetko että tietokonetaitojen puute este työllistymiselle? Tämä matalankynnyksen DigiABC 5pv maksuttomat työpajat (klo 9-12) auttavat alkuun tietokoneen käytössä. Päivien aikana tutustumme tietokoneen ja ohjelmien perustyökaluihin, tutustumme netin käyttöön, luomme sähköpostin ja opimme käyttämään sitä. Lisäksi tutustumme TE:n Oma asiointi -palveluun ja sähköisiin työnhaun kanaviin. Ilmoittautuminen Leilalle sähköpostiin leila.rautio @ redu.fi tai puhelimitse 040 121 7328.

  • DigiABC Rovaniemi 28.-29.4 sekä 6.-7.5.
  • DigiABC Rovaniemi 14.-18.6.
  • DigiABC Rovaniemi 9.-13.8.

Valmennukset toteuttaa Lapin koulutuskeskus Redun Jatkuvan oppimisen ja osaamisen kehittäminen -hanke (JOOK), jonka kohderyhmänä on työllisyyden kuntakokeilun asiakkaat.  

 

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä, me olemme täällä sinua varten! 

Leila Rautio
Opintoneuvoja
leila.rautio(at)redu.fi
040 121 7328


Katja Martinmäki
Projektipäällikkö
katja.martinmaki(at)redu.fi
040 757 6865

 

Rovala – ROVALA-OPISTO.png perapohjolan-opisto-logo.jpg Pohjantahti-opisto-logo-pysty.png

REDU-logo-vaaka-plain-www.png lay logo vaaka.jpg Lappia_rgb.png

 

OKM_FI_2rivi_logot.jpg