Hankesivut
muut hankkeet 

Osaamista työvoimapoolista -hanke

 Työnantaja – näin varmistat itsellesi hyvät työntekijät


Työnantaja, onko sinulla haasteita saada sopivaa työvoimaa? Osaavat työntekijät ovat liiketoimintasi kivijalka, mutta toisinaan heidän löytämisekseen on käännettävä useampikin kivi.


Ammattitaitoisen työvoiman saaminen on varmempaa yhteistyön avulla. Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden liittyä mukaan Työvoimapooliin. Työvoimapoolista löydät esimerkiksi opiskelijoita, työelämään palaavia tai työttömiä työnhakijoita. Yhteistä heille kaikille on se, että he haluavat työllistyä ja ovat valmiita kouluttamaan itseään päästäkseen töihin. Kartoitamme heidän osaamisensa tämän hetken tason, ja tarjoamme juuri sellaista lisäkoulutusta jota he työllistyäkseen tarvitsevat.


Mikäli tarvitset joukkoosi uusia osaajia ja olet valmis tarjoamaan Työvoimapoolin asiakkaille esimerkiksi työkokeilu-, oppisopimus- tai koulutussopimuspaikan, takaat itsellesi motivoituneita ja osaavia työntekijöitä myös tulevaisuudessa.


Työvoimapoolissa ovat mukana Lapin koulutuskeskus REDU, Eduro-, Saura- ja Seita-säätiöt. Neuvomme myös sopimuksiin liittyvissä asioissa sekä kartoitamme mahdollisuuden palkkatuen ja oppisopimuksen yhdistämisestä.

Työvoimapoolissa löydetään uusia tapoja työelämän kohtaantohaasteisiin. Tärkeimmät tekijät ovat yhteistyö, työelämätietouden lisääminen ja nopeat yksilölliset täsmäkoulutukset.


Hankkeen toimijat

eduro.png   sakura.png   Seita Säätiö  redu-vaaka_150.png

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK