Hankesivut
muut hankkeet 

REDULab 

REDU Lab on Rovaniemen koulutuskeskuksen uusien tekniikoiden laboratorio, jonka painopisteenä ovat 3D-tekniikat –ja visualisointi, RPAS-toiminta ja multimedia. REDULab on monipuolinen oppimisympäristö, jonka toimintaa hyödyntävät niin opiskelijat kuin yritykset.

Teemme koulutuksia yrityksille sekä oppilaitoksen sisällä sekä tutkimus-, testaus- ja jalkauttamistyötä eri teknologioiden saralla. Toimintamme kivijalka on yhteistyö koulutuskeskuksen eri alojen kanssa. Toimintaamme sisältyy mm. sisäisiä koulutuksia ja tekniikoiden alakohtaisten sovellusten kehittämistä, testausta ja jalkauttamista.

Opiskelijoille

REDULab antaa opiskelijalle valmiudet hyödyntää eri alojen tekniikoita ja osaamista. Näin opiskelija pystyy laajentamaan ammattiosaamistaan sekä saa valmiudet työskennellä kehittyvien teknologioiden työympäristöissä.

REDULab oppimisympäristössä opiskelijalla on mahdollisuus syventää osaamistaan ja hyödyntää REDULabin tekniikoita esim. koulutussopimuksella yrityksessä tai osallistumalla erilaisiin projekteihin. Opiskelijat ovat tervetulleita tutustumaan ja hyödyntämään REDULabissa olevia tekniikoita tai ohjelmistoja opinnoissaan.

Yrityksille

Teemme maksullista palvelutoimintaa. Autamme yrityksiä löytämään uudenlaisia teknologioita kehittämään ja parantamaan yritysten tuotantoprosessia.

Toimintamme perustuu pitkälti yritys-opiskelijayhteistyöhön. Yrityksillä on mahdollista ottaa opiskelija työharjoitteluun ja hyödyntää opiskelijan osaamista 3D-alalta. Näin hyötyvät yritykset sekä opiskelijat.

Vaihtoehtoja yhteistyöhön:

  • tekniikoiden testaus
  • yritys-opiskelijayhteistyö
  • opiskelija yritykseen harjoitteluun

REDULab tekniikan alan yhteistyökumppanina

Tavoitteenamme on koulutuksen kehittäminen lapin koulutuskeskuksessa. Tätä tavoittelemme mm. poikkiammatillista yhteistyötä vahvistamalla. Olemme aina kiinnostuneita yhteistyöstä työelämän sekä toisen ja kolmannen asteen oppilaitosten kesken. REDULabin toiminta on osa Opetus – ja kulttuuriministeriön rahoittamaa valtakunnallisessa teknologia-alojen koulutuksen kehittämistä.

Taustaa

Vahvan osaamisen taustalla löytyy hankeosaamista sekä tekniikan ja taiteen alan erityisammattiosaamista. .Monen vuoden innostuneisuus, kiinnostus ja jonkinlainen hulluus alaa kohtaan näkyy toiminnassamme. Tervetuloa tutustumaan toimintaympäristöömme ja tekemään yhteistyötä!

LAO3D-hankkeet

3DLapland

Protodesign I ja Protodesign II

 

Yhteystiedot

Lapin koulutuskeskus REDU
Korvanranta 50 (1krs.)
96300, Rovaniemi
Sähköposti: etunimi.sukunimi@redu.fi  

Tarmo Aittaniemi, Projektipäällikkö
p. 020 798 4158

Meiju Sunnari, Asiantuntija, TaM
p. 020 798 4110

Heidi Hoikkala, Asiantuntija
p. 020 798 4884

Tero Kontiainen, Projektityöntekijä
p. 020 798 4881

redulab_logo.jpg

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK