Hankesivut
muut hankkeet 

Hankkeen palvelut 

NOSTE-yritysohjaukset

NOSTE-paketin valinneet yritykset ovat sitoutuneita kehittämään työnantajakuvaansa pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti. Paketti sisältää sovitun määrän ulkopuolisen asiantuntijan pitämiä valmennuksia, hankehenkilöstön vetämiä työpajoja, osaamistarvekartoituksia, erilaisia mittareita ja työnantajakuvan sekä työhyvinvoinnin suunnittelua. Yritys voi olla mukana hankkeen alusta loppuun tai yhdessä sovitun jakson ajan.

Työpajat

Työpajoja järjestetään alueellisesti tai yrityskohtaisesti. Ne ovat osallistujille maksuttomia ja kestävät 3-4 tuntia. Työpajojen teemoja ovat:

 • Työnantajakuva-työpaja
  Perehdytään työnantajakuvan rakentamiseen, hyödyntämiseen ja mittaamiseen. Työpaja on tarkoitettu yrittäjille, yritysten henkilöstölle, organisaatioiden henkilöstölle, johdolle ja esimiehille.
 • Työhyvinvointi matkailutyössä -työpaja
  Perehdytään työhyvinvoinnin ja työntekijäkokemuksen muodostumiseen sekä niiden merkitykseen työssä jaksamiselle sekä systemaattiseen kehittämiseen ja mittaamiseen työntekijän, työyhteisön ja organisaation lähtökohdista matkailun toimialalla. Työpaja on tarkoitettu yrittäjille, yritysten henkilöstölle, organisaatioiden henkilöstölle, johdolle ja esimiehille.
 • Päivitä osaamista -työpaja
  Perehdytään toimialalla nouseviin uusiin osaamisiin ja niiden hyödyntämiseen. Teemat nousevat yritysten osaamiskartoituksista, sidosryhmien tarpeista sekä toimialan ja työelämän muutoksista. Työpaja on tarkoitettu yrittäjille, yritysten henkilöstölle, organisaatioiden johdolle ja esimiehille.
 • Esimiestyö muutoksessa -työpaja
  Perehdytään esimiestyön muuttuviin sisältöihin ja merkityksiin. Esimerkiksi esimiehen rooli työyhteisössä, asiantuntijuuden ja yksilön itseohjautuvuuden tukeminen sekä työnohjaus.Työpaja on tarkoitettu yritysten esimiestyötä tekeville.

Valmennukset

Valmennukset voivat olla yrityskohtaisia tai useammalle yritykselle yhteisiä. Valmennuksissa käytetään hankkeen ulkopuolisia asiantuntijoita. valmennusten teemoja ovat:

 • Vahvista osaamista -valmennus
  Esimerkiksi sähköinen liiketoiminta, kulttuuri- ja palveluosaaminen
 • Esimiestyön kehittäminen -valmennus
  auttaa yritystä hallitsemaan esimiestyön uusia muotoja ja merkityksiä paremmin
 • Toimiva työyhteisö -valmennus
  kehittää yrityksen sisäisiä käytänteitä, yhteistyötä ja viestintää
 • Työnantajakuvalla kasvua -valmennus
  auttaa yritystä ymmärtämään, hallitsemaan ja hyödyntämääntyönantajakuvaa ja sen vaikutuksia liiketoiminnalle

Seminaarit

Hanke järjestää vuosittain kaksi seminaaria hankkeen teemoihin liittyen. Hankkeen kohderyhmän lisäksi seminaareihin voivat osallistua myös muutkin matkailu- ja palvelualan toimijat ja sidosryhmät. Niiden toteutuksessa pyritään yhteistyöhön muiden hankkeiden kanssa. Teemoina ovat muun muassa työnantajakuva, työhyvinvointi sekä johtaminen.

nostetta_logot_web4.pngnostetta_logot_web3.png
Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK