Hankesivut
muut hankkeet 

#Hyvinvoiva amis
- Peruskoulusta ammattiopintoihin ja työelämään Lapissa

#Hyvinvoiva amis –hanke kehittää lappilaisten nuorten siirtymistä peruskoulusta ammattiopintoihin ja ammattiopinnoista työelämään sekä vahvistaa nuorten ammatillisten opintojen edistymistä ja tutkinto-jen suorittamista. Lue lisää >>

 

23.3.20 tiedote:

Korona aiheuttaman poikkeustilanteessa alla oleva opintojakso on mahdollista suorittaa opettajan antaman ohjeen mukaan. 

REDU Opiskelu- ja urasuunnitteluvalmiudet, valinnainen 3 osp

Opiskelu- ja urasuunnitteluvalmiudet opinnon voit sisällyttää yhteisten tunkinnon osien valinnaisiin opintoihin. Tämän opinnon laajuus on 3 osp. 

Opintokamu-kurssin tavoitteena on ennen kaikkea lisätä opiskelijan itseymmärrystä ja kasvattaa opiskelijan elämänhallintataitoja opiskelun ja hyvinvoinnin osalta. Kurssisisältö koostuu kolmesta teemasta: Opiskelu, Sosiaaliset suhteet ja Tunteet ja Mieli. Opiskelija koostaa oman kurssinsa valitsemalla näiden teemojen sisältä aiheet, joihin perehtyy. Opiskelu- ja urasuunnitteluvalmiudet valinnaisen 3 osp suoritukseen vaaditaan sekä Opintokamu-kurssin suorittamisen hyväksytysti sekä oppimispäiväkirjan laadinnan.

Opintojakso on suoritettavissa Yhteisten tutkinnon osien verkkototeutuksena.
Linkki ilmoittautumiseen >>

Hankkeessa tapahtuu

31.3.2020–3.5.2020 11:00–12:00 
RUOKAVÄLKKÄ TIISTAISIN 11.00-11.45  
Instagramissa @koulutuskeskusredu käynnistyy ensimmäinen LIVE lähetys 31.1.20 klo 11-11.45. RUOKAVÄLKKÄ palvelu on tarkoitettu opiskelijoille. Tavoitteena on tukea opiskelijoiden opintojen sujumista ja hyvinvointia poikkeustilanteen aikana. Live lähetyksiä toteuttavat kuraattori Anne Huhtala, erityisopettaja Annukka Vesa ja projektisuunnittelija Paula Moilanen.

Hankkeessa mukana

LAY300.jpg rovaniemi.gif     redu-vaaka300.png  

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK