Lapin koulutuskeskus REDU
REDU Edu Oy

Koekeittiön laiteopastus ja vuokraus

Onko yritykselläsi tarve testata luonnontuotteiden tuotantoon sopivia koneita ja laitteita? Saat tällä palvelulla paitsi tietoa laitteiden soveltuvuudesta tuotantoosi hankintapäätösten tai tuotannon uudelleensuunnittelun tueksi.

Palvelun avulla yritys saa myös tuotettua koemarkkinointiinsa erän valitsemiaan luonnontuotteita ja optimoitua tuotantoketjun vaiheet tuotannon volyymiä vastaavaksi.

Laitekanta mahdollistajana

Tämän palvelun avulla yritys kykenee itsenäisesti tekemään tuotekehitystyötä Kemijärven koekeittiön tuotantotiloissa.
Opastuspalvelu keskittyy seuraaviin kokonaisuuksiin: Raakaaineen vastaanotto, tarvittavien laitteiden opastus, työvaiheiden optimointi, prosessin kalibrointi, työturvallisuus ja laadunvarmistus, koneiden ja tilojen puhtaanapito ja hygienia.

Ajantasainen välineistö

Koekeittiön ajanmukaiset ja monipuoliset laitteet sopivat hyvin pieneen tai keskisuureen tuotantoon. Laitteita on useilta eri toimittajilta, mikä mahdollistaa käytettävyysvertailun. Yritys valitsee omista lähtökohdistaan ennen opastuspalvelua suunnittelun kohteena olevan raaka-aineen tai tuotteen ja tuo koe-erään tarvittavan materiaalin tullessaan.

Kokemuksia

Kokonaisuus on osa luontoalan ammattitutkintoa. Palveluun haetaan referenssiasiakasta.

Hinta

Palvelun hinta on 1000 e/d + alv 24%. Palvelupäivän jälkeen asiakkaalla on oikeus vuokrata pelkkää keittiötä ilman tukipalveluita samaan tarpeeseen hintaan 215e/d + alv 24%.

Lisätietoja

Airi Pirttijärvi-Virtanen
asiantuntija
Rovaniemen koulutuskuntayhtymä
040 129 1802
airi.pirttijarvi-virtanen(at)redu.fi

 

koekeittio.jpg