Vakuuttava esiintyjä - etäkoulutus esiintymisjännittäjälle

Koulutus antaa eväitä oman jännityksen ymmärtämiseen ja tunnistamiseen sekä sen kääntämistä voimavaraksi. Kurssilla harjoitellaan esiintymistaitoja (kehollista ilmaisua, puhetekniikkaa ja äänenkäyttöä sekä läsnäoloa) jokaisen osallistujan omista lähtökohdista käsin. Kurssin opit sopivat hyvin esim. myyntitilanteisiin, kokouksiin sekä muihin tilanteisiin, joissa joudut esittämään omaa asiaa. 
 Sisältö
  • Mitä on jännitys? Miksi jännitämme?
  • Menetelmiä jännityksen purkamiseen
  • Esiintyjän puhe ja ääni
  • Esiintyjän kehollinen ilmaisu
  • Läsnäolo ja rentoutuminen

Aikataulu ja toteutus:
Kurssi toteutetaan etäyhteydellä ja sisältää aina viikoittaisen tehtävän, josta kurssin vetäjä antaa palautteen.

ti 24.8. klo 17-19
to 26.8 klo 17-19
ti 31.8 klo 17-19
ti 2.9 klo 17-19

Kurssin hinta: 380€ + alv

Ilmoittautuminen
Koulutukseen ilmoittaudutaan  10.8.2021 mennessä osoitteessa redu.fi/koulutuskalenteri. 

 
Lisätietoja

Maria Kianen
HRD Asiantuntija
puh. 040 668 8396

 

Suomen vahvimmat Redu edu.jpg   LuotettavaKumppani.png

Kouluttajan esittely:

Kerttu Pyy.jpgOlen Kerttu Pyy, teatteriohjaaja ja pedagogi. Olen ohjannut jännittäjille suunnattuja kursseja, koulutuksia sekä esiintymisvalmennuksia erilaisissa työpaikoissa ja yhteisöissä.
Monipuolinen työkokemukseni esiintyjyyden ja jännittämisen parissa tuo kurssille tarkoin valittuja harjoitteita, menetelmiä sekä laajoja näkökulmia. Työni on saanut minut myös vakuuttuneeksi siitä, että esiintymistaidot ovat taitoja, joita voi harjoitella ja niissä voi kehittyä. Toisaalta tiedän myös, että jokainen meistä jännittää.
Minulle ohjaajana on tärkeää jokaisen osallistujan henkilökohtaisten tarpeiden näkeminen. Meidän jokaisen lähtökohdat esiintymiseen ja myös jännittämiseen on erilaiset. Ajattelen, että aina kun puhutaan hyvästä esiintyjästä niin työskennellään myös jännittämisen kanssa.