Teollisuusmätsi

Uutta työvoimaa tai osaamisen päivitystä nykyiselle henkilöstölle

REDU Edun Teollisuusmätsi -palvelu yhdistää alan yritykset ja rekrytoitavat työntekijät räätälöitävien koulutuspalveluiden muodossa. Palvelussa yhdessä yrityksen kanssa määritellään koulutussisällöt, joilla päivitetään nykyisen tai tulevan henkilökunnan osaaminen toiminnan edellyttämälle tasolle.

Koulutettavat voivat olla TE-palveluiden kautta rekrytoitavia henkilöitä, joilla on työnhaku voimassa, työttömyysuhan alaisia henkilöitä tai yrityksen nykyisiä työntekijöitä. Henkilövalinnat tehdään yhdessä yrityksen kanssa. Valinnoissa kiinnitetään huomiota henkilön motivaatioon, osaamiseen sekä soveltuvuuteen tehtävissä ja työpaikassa.

Lähdetään liikkeelle kartoituksella!
Koulutuksen sisältö ja kesto räätälöidään koulutuskartoituksen myötä tapauskohtaisesti. Koulutustarpeiden kartoitus tehdään palvelemaan yrityksen pitkän aikavälin strategisia tavoitteita sekä ylläpitämään lyhyemmällä aikavälillä kilpailukykyä ja toimitusvarmuutta. Koulutusten kartoituksesta ja suunnittelusta vastaa REDU Edu Oy.

Täsmäkoulutusta, myös yrityksen omassa tuotantoympäristössä
Koulutusten toteuttamiseen voivat osallistua sekä palvelun tarjoaja että yritys työtehtävien muodossa. Koulutuspaikkoina toimivat Lapin Koulutuskeskus REDUn ja yrityksen toimitilat sekä verkkopohjaiset oppimisympäristöt.

Varmuutta ja onnistuneita mätsejä rekrytointeihin
Teollisuusmätsi -palvelu antaa koulutusten myötä mahdollisuuden tutustua potentiaalisiin työntekijöihin yrityksen omassa toimiympäristössä ja todellisissa työtilanteissa.

Hinta: Koulutuksen kustannukset lasketaan opiskelijatyöpäivinä. Yrityksen osuus kokonaiskustannuksista on 30–50 % ja loppu on ELY-keskukselta saatavaa tukea.


Lisätietoja
Kari Rekilä
toimitusjohtaja
puh. 0400 374 668

 

Suomen vahvimmat Redu edu.jpg   LuotettavaKumppani.png

 

Teollisuusmätsi.jpg
Tiedostot