Ohjauspalvelut.jpgUrasuunnittelu- ja ohjaus

REDU Edu Oy tarjoaa ohjaukset ja valmennukset joustavasti ja tarpeisiinne vastaten! 

Valmentajillamme on vahva osaaminen urasuunnittelusta -ja ohjauksesta, työyhteisö -ja organisaatiotuntemuksesta, rekrytoinneista, perehdytyksistä ja monipuolista toimialakokemusta sekä vahva työmarkkinatuntemus ja vahvat yhteistyöverkostot.

Valmennukset ja ohjaukset ovat toiminnallista, ratkaisukeskeistä, voimavaralähtöistä ja käytännönläheistä yksilö –ja ryhmävalmennusta.

Urasuunnitteluun, -ohjauksiin ja -valmennuksiin voi sisältyä myös erilaisia lyhyitä työelämän lupa -ja korttikoulutuksia. Niihin voi liittyä oppilaitoksiin/ koulutuksiin ja työhön tutustumista. Räätälöimme sisällön ja keston tarpeen mukaan.

Lisätietoa:

Henna Poikajärvi

Kouluttaja | REDU Edu Oy
puh. 040 4858249
henna.poikajarvi@redu.fi

Kysy tarjous omalle organisaatiolle tai yksilölle järjestettävästä ohjauksesta tai valmennuksesta: redu.edu@redu.fi

 

IN ENGLISH

Urasuunnittelu ja -ohjaus

Urasuunnittelussa –ja ohjauksessa saa tietoa, neuvontaa ja ohjausta ammatinvalinta- ja uravaihtoehtojen selkiyttämiseen, koulutukseen hakeutumiseen ja työelämävalmiuksien kehittämiseen. Henkilökohtainen uraohjaaja auttaa, tukee ja sparraa sinua tavoitteiden kirkastamisessa ja toimintasi suunnittelussa. Urasuunnittelu- ja ohjaus 50€ + alv / tunti.

Työnhakijoille tai alan vaihtajille:

  • Uraohjaukseen tultaessa työsuhde voi olla päättynyt ja ohjauksen avulla kartoitetaan uravaihtoehtoja ja rakennetaan konkreettinen toimintasuunnitelma uuteen ratkaisuun.
  • Uraohjausta tuetusti, kun sinulla on erilaisia oppimisen, osallisuuden ja käyttäytymisen haasteita, yhteiskuntaan ja työelämään kiinnittymisen haasteita tai monimuotoisuus haasteena opiskeluun pääsyssä tai työllistymisessä.

Organisaatioille ja heidän työntekijöilleen:

  • Uraohjausta voidaan tarjota myös työsuhteessa oleville silloin, kun työtehtävät ovat muuttuneet työpaikalla, työtehtäviä on hävinnyt ja uusia syntynyt, osaaminen on muuttunut ja rakennetaan uusia työnkuvia ja työpolkuja.

Uraohjauksessa keskitytään oman osaamisen kartoittamiseen ja tunnistamiseen sekä hyödyntämiseen ja uran suunnitteluun, miten rakennetaan ja johdetaan omaa ja itselle merkityksellistä ja sopivaa työelämää. Tukena voidaan käyttää ForeAmmatti osaamisen arviointia tai lisäksi erillishintaan  Extended DISC henkilönalyysia. 

________________________________________________________________

Työhönvalmennus ja tuettu työhönvalmennus

Työhönvalmennus on apuna, kun etsit sinulle sopivaa työpaikkaa tai haluat arvioida, tunnistaa ja tuoda esiin osaamistasi ja vahvuuksiasi työmarkkinoilla. 

Työhönvalmennuspalvelussa tavoitteena on: 

  • Edistää asiakkaan työnhakua.
  • Tukea työllistymisessä.
  • Antaa ohjausta oman suunnan etsimisessä. 

Työhönvalmentaja auttaa asiakasta henkilökohtaisesti, kun asiakkaalle etsitään sopivaa työpaikkaa.

Tuetussa työhönvalmennuksessa asiakas ohjataan tarvittaessa kuntoutuksen piiriin. Kuntoutumisen palveluihin asiakkaat ohjataan moniammatillisessa yhteistyössä. Tuettu työhönvalmennus sisältää neuropsykiatrista ohjausta. 

Tuetussa työhönvalmennuksessa ohjaus- ja valmennustyö on pitkäkestoista, laaja-alaista ohjausta, jossa lisäksi tarjotaan tehostettua tukea. Työhönvalmennusta voi saada 50 tuntia vuodessa ja siihen voi hakea erikseen tukea Kelasta tai TE-toimistosta. Myös työvoimakoulutukseen voi yhdistää työhönvalmentajan tuen. Tuettu työhönvalmennus 60€ + alv / tunti

Työhön valmennusta toteutetaan henkilöstöyritysten ym. kanssa yhteistyössä sekä yksityisille asiakkaille: Työhönvalmennus 50€ + alv /tunti

REDU Edu Oy ja Eezy yhteistyössä työhönvalmennusta 

___________________________________________________________________

Lapin kauppakamarijäsen.jpg          Suomen vahvimmat Redu edu.jpg LuotettavaKumppani.png