Lapin koulutuskeskus REDU

Ajankohtaista REDUssa, uutiset tiedotteet ja tapahtumat

Uutiset

Julkaistu: 14.8.2019
Uusia ammattilaisia

valkoisetruusut.jpg

Lapin koulutuskeskus REDUsta kesä- ja heinäkuussa valmistuvien uusien ammattilaisten nimet löydät täältä. Huom! Listalla on vain sellaisten henkilöiden nimet, jotka ovat antaneet luvan nimensä julkaisuun.


Julkaistu: 9.8.2019
Yrityksen perustamisen teemapäivät tarjoavat tietoa yrittäjyyttä suunnitteleville

Datanomi.jpg

Yrittäjyyteen valmentavia teemapäiviä toteutetaan syksyn aikana lähi- ja verkko-opetuksena.


Julkaistu: 2.8.2019
VALMA-koulutukseen hyväksyttyjen nimilistat

writing-www.jpg

Ammatilliseen koulutukseen valmentavaan koulutukseen (VALMA) hyväksyttyjen nimet löydät täältä. Huom! Listalla on vain sellaisten henkilöiden nimet, jotka ovat antaneet suostumuksensa nimen julkaisuun.


Julkaistu: 17.6.2019
Rekrybussi tuo buustia työllistymiseen

Rekrybussin luovutus

Osaajia alueelle –hanke aikoo kiertää Lapin kunnissa tukemassa työllistymistä ja auttamassa yrityksiä työllistämiseen liittyvissä haasteissa. Kohtaamispaikaksi hankittiin Rekrybussi, joka vie palvelut suoraan asiakkaiden ja yritysten luo.


Julkaistu: 21.5.2019
Vetovoimaa työnantajamielikuvan kehittämisestä -koulutus syksyllä

Kati Koivunen.jpg

Oletko varma, että löydät juuri parhaimmat työntekijät tarpeeseesi? Tiedätkö, mitä hyötyä positiivisesta työnantajamielikuvasta on yrityksellesi? REDU järjestää syksyllä valmennuksen, jossa yritykset saavat konkreettisia työkaluja työnantajamielikuvan kehittämiseen.


Julkaistu: 23.4.2019
Yrittäjäksi hyvinvointia edistämään

Pasi Sarajärvi_www.jpg

Pasi Sarajärvi hyppäsi yrittäjyyteen suoritettuaan Hierojan ammattitutkinnon REDUssa. Työ ihmisten hyvinvoinnin parissa veti miestä puoleensa, ja ammattitutkinto antoi yrittämiseen ja ihmisten terveyden edistämiseen monipuoliset eväät.


Julkaistu: 16.4.2019
Iida ja Ilona kokkien suomenmestareita

kokki_kultamitalistit_www.jpg

Kokki- ja tarjoilijaopiskelijoiden SM-parikilpailu järjestettiin 2.-3.4. Helsingissä, Perho Liiketalousopiston Töölön kampuksella. Lapin koulutuskeskus REDUn kokkiopiskelijat Iida Sääskilahti ja Ilona Vasiljeff nappasivat kilpailussa kultaa. Parivaljakko pääsee näin ollen edustamaan Suomea Pohjoismaiden mestaruuskisoihin Norjaan ensi vuonna.


Julkaistu: 9.4.2019
Ammattitutkintostipendi ammatillisen tutkinnon suorittaneille

aikuisopiskelija_www.jpg

Työllisyysrahasto voi myöntää 400 € ammattitutkintostipendin sellaisille ammatillisen tutkinnon suorittaneille henkilöille, jotka ovat olleet työelämässä vähintään viisi vuotta.


Julkaistu: 8.4.2019
REDU yrittäjyyskoulutuksia ja -palveluja kehittämässä

Juho Tahkola_www.jpg

REDUssa Yrittäjyyskoulun toimintamalli uudistuu. Projektipäällikkö Juho Tahkola on kehittämässä koulutus- ja palvelumallia yrittäjyyden tueksi.


Julkaistu: 3.4.2019
Lähihoitajaksi ennätysajassa

DSC08746_www.jpg

Minna Louhelainen on Lapin koulutuskeskus REDUsta ensimmäinen uusilla tutkinnon perusteilla valmistunut lähihoitaja. Uudet tutkinnon perusteet sosiaali- ja terveysalan perustutkintoon tulivat käyttöön 1.1.2019.


Julkaistu: 29.3.2019
Solja Upolalle OTTU ry:n tunnustuspalkinto

Solja Upola vaaka.png

Tunnustuspalkinto jaettiin Solja Upolalle torstaina 28.3. Ammatillisen koulutuksen tutkimusseura OTTU ry vuosiseminaarissa. REDUssa markkinointiviestinnän lehtorina työskentelevä Upola väitteli tammikuussa Lapin yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnasta.


Julkaistu: 20.3.2019
Kone- ja tuotantotekniikka sai roolin tanssiteatterissa

rimpparemmi1_www.jpg

REDUn kone- ja tuotantotekniikan osastolla valmistetut suuret teräsrakenteet ovat päässeet näyttävään rooliin Rimpparemmin tanssiteatteriesitykseen ”Kertomus seitsemästä hirtetystä - kurittomien karnevaali”. Esitys pyörii Lappia-talolla maalis-huhtikuun ajan.


Julkaistu: 18.2.2019
"Hae ammatilliseen koulutukseen!" - kirje nuorille ammatilliselta opettajalta

Oula Jumisko web.jpg

Ammatillinen opettaja Oula Jumisko kirjoitti nuorille kirjeen, jossa hän kannustaa rohkeasti hakemaan yhteishaussa ja opiskelemaan omasta mielestä kiinnostavia aloja. Lue Oulan kirje täältä!

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK