Lapin koulutuskeskus REDU

Ajankohtaista REDUssa, uutiset tiedotteet ja tapahtumat

Uutiset

Julkaistu: 4.10.2019
Uusia ammattilaisia

valkoisetruusut.jpg

Lapin koulutuskeskus REDUsta elo- ja syyskuussa valmistuvien uusien ammattilaisten nimet löydät täältä. Huom! Listalla on vain sellaisten henkilöiden nimet, jotka ovat antaneet luvan nimensä julkaisuun.


Julkaistu: 3.10.2019
Thaimaahan oppimaan

kokit thaimaa.jpg

Tarjoilijaksi opiskeleva Sandra ja kokiksi opiskeleva Eetu matkustavat kuukauden ajaksi Thaimaahan. He työskentelevät viikon ajan Suomen suurlähetystössä, ja sen jälkeen paikallisessa hotellissa. Reissun mahdollistaa Opetushallituksen rahoittama ThaiGO-verkosto.


Julkaistu: 2.10.2019
Lappilaista luksusta REDUsta

DSC02326_www.jpg

Lapin koulutuskeskus REDU on käynnistänyt yhdessä Matkailun tutkimus- ja koulutusinstituutin kanssa Lappi Luxus – Palveluja ja tuotteita lappilaiseen hyvinvointimatkailuun –hankkeen.


Julkaistu: 27.9.2019
Sujuvasti tukea maahanmuuttajille

sujuva_portailla_www.jpg

SUJUVA-hanke helpottaa maahanmuuttajien opiskelupolkua. Usein kielimuuri ja kielitaidon puutteellisuus hankaloittavat asioiden sujumista. REDUssa napattiin tästä ongelmasta niskaote ja laitettiin pystyyn suomen kielen opettajan vastaanotto maahanmuuttajaopiskelijoille.


Julkaistu: 20.9.2019
Opiskelijoiden ääni kuuluviin

Opiskelijoiden ääni.jpg

Miten opiskeluun liittyvät järjestelyt sujuvat opiskelijoiden mielestä? Mitä voisi tehdä paremmin? Mistä asioista voisi jakaa enemmän tietoa? Näitä asioita pohdittiin yhdessä REDUn opiskelijoiden kanssa ideointityöpajassa.


Julkaistu: 19.9.2019
Teollisuusmätsillä kiinni metallialan töihin

sorvaus1_www.jpg

Metalliala etsii tekijöitä. Ja motivoituneet tekijät etsivät töitä, joihin voivat tarttua sopivan täsmäkoulutuksen avulla kiinni. Teollisuusmätsi on ratkaisu, joka tuo yhteen työpaikat ja oikeat tekijät.


Julkaistu: 23.8.2019
Parturi-kampaamopalvelujen syksyn asiakaspalveluajat

Parturikampaaja_510.jpg

Parturi-kampaamopalvelujen syksyn ajanvaraus- ja asiakaspalveluajat on nyt julkaistu. Ajanvaraus vain esitettyinä asiakaspalveluaikoina.

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK