Rovaniemen koulutuskuntayhtymä

Visio pohjautuu kesällä 2017 laadittuihin tulevaisuuden skenaarioihin.

REDU 2030 VISIO:

Olemme askeleen edellä osaamisen kehittämisen ratkaisuissa

Askeleen edellä…

 • Olemme asiakaslähtöisesti ja ketterästi kehityksessä edellä muita oli sitten kyseessä uusi teknologia, uudet toimintatavat ja pedagogiset ratkaisut ym. Emme odota muiden mm kilpailijoittemme ratkaisuja, vaan teemme ne ensin!
   
 • Olemme osaavia, ainutlaatuisia, tunnettuja ja vastuullisia. Toimimme kansainvälisessä toimintaympäristössä niin Lapissa, kuin laajemminkin, yhdessä kumppaneidemme kanssa. Olemme haluttu yhteistyö- ja verkostokumppani.


…osaamisen kehittämisen ratkaisuissa.

 •  Osaaminen kehittäminen on perustehtävämme. Olemme asiakkaitamme eli työelämää ja opiskelijoita varten.
   
 • Tuottamamme osaamisen kehittämisen palvelut ovat ratkaisuja asiakkaillemme! Tuotamme yhdessä asiakkaittemme kanssa niitä osaamisen kehittämisen palveluja mitä he tarvitsevat. Mm.:
   
 • Työelämän osaamisen kehittämisen tarpeet ratkaisemme yhdessä työelämän kanssa. Ennakoimme ja kartoitamme työelämän osaamistarpeita. Yhdessä työelämän kanssa suunnittelemme ja toteutamme työelämälle heille parhaiten sopivat osaamisen kehittämisen ratkaisut.
   
 • Opiskelijan osaamisen kehittäminen tarpeet ratkaisemme yhdessä hänen kanssaan. Laadimme jokaiselle opiskelijallemme yhdessä hänen kanssaan henkilökohtaiseen osaamisen kehittämissuunnitelman, jonka pohjalta opiskelijan uuden osaamisen hankkiminen ratkaistaan.