Rovaniemen koulutuskuntayhtymä

Tietosuoja REDU-konsernissa

Rovaniemen koulutuskuntayhtymä REDU-konserniin kuuluvat:

 • Lapin koulutuskeskus REDU
 • Santasport Lapin Urheiluopisto
 • REDU Edu Oy
 • Santasport Finland Oy
 • REDUn sisäiset palvelut.

Henkilötietojen käsittelyn periaatteet

Nämä periaatteet pohjautuvat REDUn arvolupaukseen.

REDUn tietosuojan periaatteet:

 1. Noudattamme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä.
 2. Käsittelemme vain sellaisia henkilötietoja ja sillä laajuudella, joille meillä on lainsäädännössä annettu oikeus tai henkilö (rekisteröity) on itse antanut suostumuksen.
 3. Kunnioitamme asiakkaittemme, kumppaneittemme ja henkilökunnan oikeutta yksityisyyteen. Käsittelemme heidän henkilötietoja vastuullisesti ja luottamuksellisesti.
 4. Tietosuojaa varmistamme tietoturvallisilla tietojärjestelmillä ja -palveluilla.
 5. Koulutusorganisaationa toimimme tietosuojassa myös esimerkillisesti ja mallina. Tietosuoja on tärkeä osaamisalue opiskelijoillemme niin yleisenä kansalaistaitona kuin osana ammattiosaamista.
 6. Seuraamme, kehitämme ja parannamme toimintaa ml. tietosuojaa laadunhallintajärjestelmän jatkuvan parantamisen periaatteen mukaisesti.

 
Rekisteröityjen informointi:

Siitä miten käsitelemme henkilötietoja REDUssa, Santasport Lapin Urheiluopistossa ja Santasport Finland oy:ssä, löydä tietoa tietosuojaselosteistamme >>

Rekisteröidyn oikeudet ja niiden käyttäminen

Sinulla rekisteröitynä on oikeudet mm omien tietojesi tarkastamiseen, siirtämiseen, virheellisten tietojen korjaamiseen sekä tietyissä tapauksissa oikeus pyytää tietojesi poistamiseen. Lue lisää >>