Rovaniemen koulutuskuntayhtymä

Toimintajärjestelmän kuvaus työelämälle ja yhteistyökumppaneille

Rovaniemen koulutuskuntayhtymän perustehtävä on järjestää ammatillista koulutusta oppilaitos- ja oppisopimuskoulutuksena sekä vapaan sivistystyön mukaista koulutusta. Koulutuskuntayhtymä tuottaa ympäröivälle työelämälle ja yhteiskunnalle osaajia ja opiskelijoillemme osaamista. Tuotamme myös työelämäpalveluina yrityksille ja yhteisölle henkilöstön osaamiskartoituspalveluja sekä räätälöityjä henkilöstökoulutuksia.

toimintapolitiikka2.pngLaatulupauksemme mukaisesti toimimme vaatimusten mukaisesti, asiakaslähtöisesti, kestävästi ja turvallisesti sekä tuloksekkaasti.

Toimintamme laadunvarmistus ja toimintajärjestelmämme perustuu jatkuvan parantamisen laadunvarmistusmalliin.

laatuympyra.png

Suunnittelussa olemme asettaneet toiminnallemme ja sen kehittämiselle haastavat tavoitteet. Olemme kuvanneet keskeiset perustehtävämme ydin- ja tukiprosessit (toteutus). Arvioimme toimintaamme sekä keräämme asiakaspalautetta järjestelmällisesti. Parannemme ja kehitämme toimintaamme arviointien ja asiakaspalautteen perusteella.

Suunnittelemme, toteutamme, arvioimme ja kehitämme koulutustoimintamme ja koulutustarjontaamme yhteistyössä Lapin elinkeinoelämän ja muiden koulutuksen järjestäjien ja koulutusasteiden kanssa. Esimerkkeinä mm.: työpaikalla tapahtuva oppiminen, ammattisaamisen näytöt, näyttötutkintojen tutkintotilaisuudet, oppisopimuskoulutus, ammattilukiotoiminta, näyttötoimikunta, työelämäjaokset, koulutustarve-ennakointi, työ-osaamiskartoitukset sekä Matkailun tutkimus- ja koulutusinstituutti.

Pyydämme säännöllisesti palautetta työelämältä toiminnastamme ja kutsumme toimintamme arvionteihin mukaan myös työelämän ja muiden sidosryhmien edustajia. Työelämällä ja yhteistyökumppaneilla on myös mahdollista antaa jatkuvasti palautteita ja aloitteita yleispalautejärjestelmämme kautta.

Arviomme myös toimintajärjestelmämme toimivuutta säännöllisesti itsearvioinnein Nämä järjestelmän arviointien tulokset julkaisemme www-sivuillamme.

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK