Lapin koulutuskeskus REDU

Rovaniemen koulutuskuntayhtymän virallinen ilmoitustaulu

Avoimet työpaikat

Ilmoitamme avoimista ja haettavina olevista työpaikoista:


Kuntarekry.fi:stä löydät työpaikkamme hakusanalla "Rovaniemen koulutuskuntayhtymä". Saman listan löydät myös alta.

Tälle sivulle on myös pikaosoite: redu.fi/rekry

Klikkaa otsikkoa, niin näet koko ilmoituksen
 • 10.10.2018 7:43

  Turvallisuuspäällikkö

  Rovaniemen koulutuskuntayhtymä REDU on Lapin suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Järjestämme monialaista ammattikoulutusta oppilaitos- ja oppisopimuskoulutuksena sekä vapaan sivistystyön koulutusta. Opiskelijoita meillä on 4200, henkilökuntaa 550 ja liikevaihtomme on noin 61 milj. euroa. Toimintayksikköjämme ovat Lapin koulutuskeskus REDU, Santasport Lapin Urheiluopisto, Santasport Finland Oy sekä kuntayhtymän sisäiset palvelut. Ammatillisen koulutuksen muutoksen myötä myös REDU on muuttanut toimintamallejaan asiakaslähtöisemmäksi ja tiivistänyt työelämäyhteistyötä. Kuuden omistajakuntamme lisäksi toimimme vahvasti koko Lapissa ja Pohjois-Suomessa.

  Rovaniemen koulutuskuntayhtymässä ilmoitetaan haettavaksi TURVALLISUUSPÄÄLLIKÖN TEHTÄVÄ. Haemme turvallisuuspäällikköä, joka vastaa REDUn turvallisuudesta kuntayhtymän johtajan alaisuudessa ja toimii REDUn työsuojelupäällikkönä.

  Turvallisuuspäällikkö toimii REDUn esimiesten tukena turvallisuuteen liittyvissä asioissa sekä turvallisuusasioista vastaavien opastajana. Turvallisuuspäällikön varsinainen työskentelypaikkakunta on Rovaniemi, mutta tehtäviä on myös muissa REDUn toimintayksiköissä.

  Turvallisuuspäällikkö koordinoi, suunnittelee ja kehittää turvallisuus- ja työsuojeluasioita sekä riskien hallintaa kuntayhtymässä. Hän vastaa turvallisuuden ja työsuojelun ohjeiden ja ohjelmien toimeenpanosta sekä asetettujen tavoitteiden toteutumisesta yhdessä toimijoiden kanssa.

  Edellytämme
  - alalle soveltuva korkeakoulututkinto tai vaihtoehtoisesti alimman korkea-asteen tutkinto ja vähintään viisi vuotta työkokemusta vastaavista tehtävistä
  - vastuualueen lainsäädännön tuntemista
  - aikaisempi työkokemus turvallisuusjohtamisesta sekä työsuojelun ja työhyvinvoinnin kehittämisestä
  - ammatillisen koulutuksen luonteen ja erityispiirteiden tuntemusta
  - hyviä vuorovaikutus-, organisointi- ja neuvottelutaitoja
  - matkustusvalmiutta

  Arvostamme
  - hyviä suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja
  - hyviä tieto- ja viestintätekniikan taitoja

  Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Hakemukset

Haku REDUn avoimiin työpaikkoihin tapahtuu Kuntarekry.fi:n sähköisellä lomakkeella. Linkki hakulomakkeeseen "Haet työpaikkaa" löytyy hakuilmoituksen lopusta.
 

Avoin hakemus

Jos olet kiinnostunut REDUsta työnantajana, mutta tällä hetkellä avoimissa työpaikoista ei löydy sopivaa, voit jättää avoimen hakemuksen.

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK