Lapin koulutuskeskus REDU

Optiman ja Moodlen pedagoginen tuki

Opiskelijat

Optimaa ja Moodlea käytetään verkon tunnuksella ja salasanalla. Tunnuksen toimivuutta voit testata esim. kirjautumalla sillä sähköpostiin.

Jos verkon tunnus ei toimi, ota yhteyttä IT-tukeen (IT-palvelupiste) tai käy vaihtamassa salasana esim. verkkopankkitunnuksilla, lue lisää >>

Jos et pääse kirjautumaan Optiman verkon tunnuksella tai et näe omaa verkko-opetuksen työtilaa, ota yhteyttä opettajaasi.
   

Opettajat, henkilökunta

Pedagoginen tuki
Optima- ja Moodle -verkko-oppimisympäristön työtilojen avaaminen ja niiden käyttöoikeudet sekä käytön tuki ongelmatilanteissa, ota yhteyttä pedagogiseen tukeen:

Väyrynen Tiina
Puh. 020 798 4970 

Käsittelyn nopeuttamiseksi yksilöi tukipyyntösi mahdollisimman tarkkaan esim. antamalla tiedon työtilan nimestä, opettamasti alasta, toimintayksiköstö jne. Opiskelijoiden osalta pyydämme, että kerrot opiskelijanumeron.


Käyttäjätunnukset
Optimaa ja Moodlea käytetään verkon tunnuksella ja salasanalla. Testaa ensin, toimiiko verkon tunnuksesi, ennen kuin otat yhteyttä Optima -tukeen! Verkon tunnuksen toimivuutta voit testata esim. kirjautumalla sillä sähköpostiin.

Jos verkon tunnus ei toimi, ota yhteyttä IT-tukeen (IT-palvelupiste) tai käy vaihtamassa salasana esim. verkkopankkitunnuksilla, lue lisää >>

Mikäli verkon tunnuksesi on kunnossa ja et pääse kirjautumaan sillä Optimaan, ota yhteyttä Optima-domain-pääkäyttäjään:

Heikkilä Pertti
pertti.heikkila(at)redu.fi

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK