Lapin koulutuskeskus REDU

Verkko-oppimisalusta

Käytössämme on Optima -verkko-oppimisalusta. Lukuvuoden 2018 - 2018 aikana käyttöön otetaan Optiman rinnalla Moodle.

Opiskelijoiden ja henkilökunnan Optiman ja Moodlen käyttäjätunnus ja salasana ovat samat kuin verkon / sähköpostin salasana.  

Kyvyt.fi - verkkoportfolio

Optiman käyttäjät saavat käyttöönsä myös Kyvyt.fi -palvelun. Kyvyt.fi -palveluun kirjaudutaan Optiman kautta ensimmäistä kertaa.
 

Unohtuneen salasanan vaihtaminen

Optimaan ja Moodleen kirjaudutaan samalla verkon tunnuksella ja salasanalla, jolla kirjaudut REDUn verkkoon ja sähköpostiin.

Verkon tunnus on pitänyt ottaa käyttöön (aktivoida) ennen kuin voit kirjautua sillä Optimaan tai Moodleen. Verkon tunnuksen salasana vanhenee muutaman kuukauden välein ja jos verkon tunnuksen salasanasi on vanhentunut, et pääse sillä myöskään Optimaan tai Moodleen. Saat REDUn sähköpostiin hyvissä ajoin viestin, kun on salasanan vaihtamisen aika.

Ohjeet tunnuksen aktivointiin sekä unohtuneen tai vanhentunee verkon salasanan vaihtamiseen ohjeet löydät IT-palvelujen sivulta.
 

Optima Lapinkampus

Optiman Lapinkampus on Lapin koulutuskeskus REDUn, Santasport Lapin urheiluopiston, Lapin kesäyliopiston ja Lapin yliopiston yhteinen verkko-oppimisalusta. Optima on Discendumin verkko-oppimisalusta.

 

Moodle Lapinkampus

Moodle Lapinkampus on REDUn eli Lapin koulutuskeskus REDUn, Santasport Lapin Urheiluopiston ja Lapin kesäyliopiston sekä Lapin AMK:n yhteinen verkko-oppimisalusta, joka tulee REDUssa käyttöön vaiheittain lukuvuoden 2018 - 2019 aikana. Moodlen on tarkoitus korvata vaiheittain Optiman.

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK