Lapin koulutuskeskus REDU

Koulutus verkossa

Ammatillisessa koulutusessa osaamista ja ammattitaitoa hankitaan monipuolisesti erilaisissa oppimisympäristöissä oppilaitoksessa, työpaikoilla ja verkossa.

Opiskelu verkossa

Osa tutkinnon tai koulutuksen opiskelusta tapahtuu myös verkossa. Verkko-opetuksen välineitä käytetään myös koululla ja työpaikalla tapahtuvan koulutuksen tukena.

Käytössämme on verkko-oppimisympäristö  Moodle. Etäopetuksessa käytämme Adobe Connect ja Skype -ohjelmia sekä Office 365-pilvipalvelua.

Alla olevilta sivuilta löydät lisätietoa verkko-opetuksen välineistä.
 

Samalla tunnuksella ja salasanalla kaikkiin verkkopalveluihin 

REDUssa on käytössä keskitetty verkon käyttäjähallinta. Tämä tarkoittaa, että opiskelijan käytössä oleviin verkkopalveluihin kirjaudutaan samoilla verkon tunnuksilla ja salasanoilla. Verkon käyttäjätunnus on voimassa opiskelijan opiskeluajan, eli niinä päivinä, kun opiskelija on StudentaPlus -järjestelmään kirjatun mukaisesti läsnäoleva opiskelija. Opiskeluajan päätyttyä tai keskeydyttyä oikeus käyttää verkkopalveluja päättyy. Lisätietoa IT-palvelujen sivulla.

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK