Lapin koulutuskeskus REDU

Oppimisen laadunvarmistus

Oppiminen tapahtuu sinussa - opiskelijana olet oman oppimisesi paras asiantuntija. Me Rovaniemen koulutuskuntayhtymän oppilaitoksissa ja oppisopimuskoulutuksessa järjestämme sinulle tilaisuuden oppia, hankkia osaamista ja kehittää ammattitaitoasi. Oppiminen, työnsaanti ja työelämässä menestyminen ovat laadukkaan koulutuksen ja sinun yhteistyön tulosta. Laadukkaan koulutuksen ja oppimisen taustalla on kannustava ilmapiiri, joissa keskustelut, palautteet ja ideat ovat luonteva osa arkea. Laadukkuus edellyttää myös suunnitelmallisuutta, järjestelmällisyyttä ja avoimuutta.
 

Oppimisesi laadun varmistus perustuu jatkuvan parantamisen periaatteelle. Suunnittelemme yhdessä sinun kanssa, miten oppimisesi etenee. Järjestämme sinulle mahdollisuuden oppia ja hankkia osaamista. Arvioimme myös yhdessä sinun kanssa osaamistasi sekä sitä miten oppimisesi ja järjestämme koulutus on onnistunut.
 

oppimisen_laadunvarmistus.png

Äänesi ja mielipiteesi ovat meille tärkeitä toimintamme laadun kehittämistyön kannalta. Tästä syystä pyydämme sinua vastaamaan opiskelijapalautekyselyihimme. Voit myös tehdä aloitteita mistä tahansa opiskeluusi liittyvästä asiasta yleispalautteellamme. Tehokkain vaikuttamisen tapa on osallistuminen. Voit esim. osallistua toimipisteesi opiskelijaraatitoimintaan, jossa mm. käymme läpi opiskelusi kannalta tärkeitä asioita ja palautteita läpi. Anna palautetta, arvioi ja kehitä sekä toimi arvojen ja pelisääntöjen mukaan. Siten kannat oman kortesi kekoon!
Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK