Lapin koulutuskeskus REDU

Amispalaute

REDU on otettu käyttöön valtakunnallinen Amispalautejärjestelmä. Kyselyyn vastaavat kaikki perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkinto-opiskelijat lukuun ottamatta TE-keskuksen ostamia työvoimakoulutuksia.

Palautejärjestelmässä on kolme eri palautekyselyä:

  • ALOITUSKYSELY: 
    Ammatillisen tutkintokoulutuksen aloittaneille.

  • PÄÄTTÖKYSELY:
    Ammatillisen tutkinnon suorittaneille tai
    Ammatillisen tutkinnon osan tai osia suorittaneille

Opiskelijan omaohjaaja ohjaa opiskelijaa vastaamaan amispalautekyselyihin.

Aloituskyselyyn vastataan HOKS:n hyväksynnän jälkeen noin kuukausi opiskelun aloittamisessta. Päättökyselyyn vastataan viimeisen opiskelukuukauden aikana yleensä viimeisen näytön yhteydessä.

Omaohjaaja saa kyselyn vastauslinkin toimistoassistentilta tai laatukoordinaattorilta. Aloittaneista ja valmistuvista tulostetaan listat kuukausittain ja toimitetaan vastauslinkin omaohjaajille. Mikäli opiskelija valmistuu suuniteltua nopeammin, on omaohjaan tilattava vastauslinkki toimistoassistentilta tai laatukoordinaattorilta.

Amispalautejärjestelemä on osa Opetus- ja kulttuuriministeriön ja Opetushallituksen ARVO-järjestelmää .Amispalautekyselyjen tulokset vaikuttavat osaltaa REDUn tulevina vuosina saamaan valtionosuusrahoitukseen.

Amispalauteen raportit julkisesti nähtävillä OPH:n Vipusessa

Kansallisen Amispalautteen raportit löytyvät koulutuksen järjestäjittäin ml. REDU (Rovaniemen koulutuskuntahyhtymä), tutkinnoittain ja kysymyksittäin Opetushallituksen Vipunen -palvelussa. Linkit Vipuseen alla.

Lisätietoa

Toimistoassistentti
Kiviniemi Tarja

Laatukoordinaatori
Heikkilä Pertti

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK