Lapin koulutuskeskus REDU

Koulutus ja opiskelu oppilaitoksessa

Ammatillisessa koulutuksessa osaamista ja ammattitaitoa hankitaan myös oppilaitoksessa järjestettävässä koulutuksessa. Oppilaitoksessa osaamista hankitaan mm erilaisissa ammattialan oppimisympäristöissä (työsalit ja -pajat, opetuskeittiöt, korjaamot, leipomot, harjoitusluokat, laboratoriot yms.) sekä myös perinteisissä luokkatiloissa ja atk-luokissa.

Opiskelu oppilaitoksessa tapahtuu opiskelijan henkilökohtaisen lukujärjetyksen mukaisesti ja opiskelijan on osallistuttava siihen ellei hän ole saanut siihen erikseen vapautusta opettajalta.

Lukujärjestys rakentuu opiskelijan henkilökohtaisessa kehittämissuunnitelmassa (HOKS) tekemien valintojen sekä opintoihin ilmoittautumisten mukaisesti. Oman HOKS:n ja lukujärjestyksensä opiskelija näkee StudentaPlus:sta.

Näiltä sivuilta löydät lisätietoa opiskelusta oppilaitoksessa Lapin koulutuskeskus REDUssa ja Santasport Lapin Urheiluopistossa. Ammattilukiossa opiskelusta löydät lisätietoa lukiosi sivulta, kts. ammattilukio >>

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK