Lapin koulutuskeskus REDU

Ohjaus ja tuki

ICT-tuki

ICT-tukihenkilöt ja digitutorit

Tietoteknisissä ongelmissa palvelee ICT-palvelut ja digitutorit.
 

Opiskelijan ohjaus

Opiskelijan henkilökohtaisesta ohjauksesta vastaavat opiskelijan omaohjaaja sekä opinto-ohjaajat.

Omaohjaaja

Jokaisella REDUn opiskelijalla on henkilökohtainen omaohjaa, joka ohjaa ja tukee opiskelua kaikissa vaiheissa. Hän on perehdyttää sinut tutkintoosi, oppilaitoksen käytäntöihin ja keskeisiin asioihin ammattiin opiskelussa. Hänen kanssaan teet henkilökohtaisen kehittämissuunnitelman (HOKS) ja seuraat suunnitelman toteutumista.

Omaohjaajalta voit kysyä neuvoa kaikista mieltäsi askarruttavista asioista. Myös huoltajat voivat ottaa yhteyttä omaohjaajaan.

Opinto-ohjaaja

Opinto-ohjaaja on henkilö, joka on tukenasi opiskelussa. Yhteisten ohjaustuntien lisäksi sinulla on mahdollisuus henkilökohtaiseen ohjaukseen joka on kahdenkeskistä, luottamuksellista keskustelua opiskelustasi ja muistakin suunnitelmistasi.

Opinto-ohjaajalta saat hyödyllisiä neuvoja opiskelun helpottamiseksi ja tehostamiseksi. Hänen kanssaan voit myös keskustella opiskelusuunnitelmiesi tai henkilökohtaistamissuunnitelmien muuttamisesta sekä pohtia jatko-opintoja ja opiskelun jälkeistä elämää. Opinto-ohjaaja auttaa sinua opiskelusi suunnittelussa ja toteuttamisessa.

Opiskeluhuolto

Teveydenhoitaja, kuraattori ja , psykologi

Opiskeluhuollolla tarkoitetaan opiskelijan hyvän oppimisen, psyykkisen ja fyysisen terveyden sekä sosiaalisen hyvinvoinnin edistämistä ja ylläpitämistä sekä niiden edellytyksiä lisäävää toimintaa oppilaitosyhteisössä.