Lapin koulutuskeskus REDU

Arvioinnin tarkistaminen ja oikaisu 

Opiskelija joka on tyytymätön saamaansa osaamisen arvointiin tai arvosanaan, voi pyytää sen tarkastamista ja oikaisua.

Jos osaamisen arvointi on hylätty, opiskelijalla on oikeus arvioinnin uusimiseen. Opiskelijalla on myös mahdollisuus hakea uusinta-arvointia arvosanan korottamiseksi.

Arvioinnin tarkastaminen

Opiskelija voi pyytää arvoinnin tehneiltä opettajilta ja työelämän arvioijilta kirjallisesti arvoinnin tarkastamista 14 päivän kuluessa siitä, kun opiskelija on saanut tietää arvoinnin tulokset sekä tiedot arviointiperusteiden soveltamisesta hänen suoritukseensa. Käytännössä tämä 14 päivän aikaraja alkaa siitä, kun arvoinnin tiedot on kirjattu opiskelijahallintojärjestelmään.

Arvoinnin tehneen opettajan ja työelämän arvoijan on tehtävä päätös arvioinnin tarkastamisesta viivytyksettä. Arvionnin tarkastamisen päätös ja mahdollisesti korjattu arvointi kirjataan opiskelijahallintojärjestelmään.
 

Arvioinnin oikaisu

Mikäli opiskelija on edelleen tyytymätön arvioinnin tarkastamiseen tutkintokoulutuksen opiskelija voi pyytää asianomaiselta työelämätoimikunnalta kirjallisesti oikaisua ko päätökseen. Oikaisua on pyydettävä 14 päivän kuluessa siitä, kun opiskelija on saanut tiedon arvoinnin tarkastamispäätöksestä.

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK