Lapin koulutuskeskus REDU

Opiskelijoilta perittävät maksut

Koulutus eli opetus- ja ohjaus sekä siihen liittyvät tukipalvelut ovat maksuttomia opiskelijalle valtion rahoittamassa perus-, ammatti- ja erkoisammattitutkintokoulutuksessa, työvoimakoulutuksissa ja valmentavissa koulutuksissa.

Lupa- ja korttikoulutukset, muu ammatillinen täydennyskoulutus, yksityisopetus sekä yritysten ja työnantajien ostama koulutus on maksullista. Maksullisesta koulutuksista ja niiden hinnasta tiedotetaan hakuilmoituksessa.

Opiskelijan henkilökohtaisessa käytössä olevat ja opiskelijan omaisuudeksi opiskelun päätyttyä jäävä opiskelumateriaali, vaatteet, työvälineet jne ovat maksullisia.
 

Sähköiset oppimateriaalit ja niiden tulostaminen

Opetuksessa käytettävä oppimateriaali jaetaan opiskelijoille pääsääntöisesti digitaalisesti (sähköisesti) Moodle -verkko-oppimisalustalla tai Office365 -pilvitallennustilassa (One Drive). Opiskelija voi tallentaa saamansa aineiston talteen omaan One Drive -kansioon, oman koneen kiintolevylle yms.

Opiskelija voi tulostaa sähköisen materiaalina paperille halutessaan omalla kustannuksella. Erillistä oppimateriaalimaksua ei enää peritä 1.8.2019 alkaen. 
Lue lisää >>

Lupa- ja korttikoulutuksien ja niiden korttien ja passien maksut REDUn opiskelijoille

REDUn lupa, passi- ja korttikoulutukset, jotka eivät sisälly suoritetettavana olevaan tutkintoon, ovat maksullisia opiskelijalle. Näistä lupa- ja korttikoulutuksista peritään liitteenä olevan päätöksen mukainen hinta.

Mikäli lupa- tai korttikoulutus sisältyy suoritettavaan tutkintoon, luvan tai kortin edellyttämä koulutus on opiskelijalle maksuton. Tähän maksuttomuuteen ei sisälly tilattavasta korttista, passista perittävä hinta tai viranomaismaksu.

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK