Lapin koulutuskeskus REDU

Opiskelu koululla

Ammatillisessa koulutuksessa osaamista ja ammattitaitoa hankitaan myös oppilaitoksessa eli koululla järjestettävässä koulutuksessa. Koululla osaamista hankitaan mm erilaisissa ammattialan oppimisympäristöissä (työsalit ja -pajat, opetuskeittiöt, korjaamot, leipomot, harjoitusluokat, laboratoriot yms.) sekä myös perinteisissä luokkatiloissa ja atk-luokissa.

Opiskelu koululla tapahtuu opiskelijan henkilökohtaisen lukujärjetyksen mukaisesti ja opiskelijan on osallistuttava siihen ellei hän ole saanut siihen erikseen vapautusta opettajalta.

Lukujärjestys rakentuu opiskelijan henkilökohtaisessa kehittämissuunnitelmassa (HOKS) tekemien valintojen sekä opintoihin ilmoittautumisten mukaisesti. Oman HOKS:n ja lukujärjestyksensä opiskelija näkee StudentaPlus:sta.

Näiltä sivuilta löydät lisätietoa opiskelusta koululla Lapin koulutuskeskus REDUssa ja Santasport Lapin Urheiluopistossa. Ammattilukiossa opiskelusta löydät lisätietoa lukiosi sivulta, kts. ammattilukio >>

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK