Lapin koulutuskeskus REDU

StudentaPlus

StudentaPlus -opiskelijasivut (opiskelijaliittymä)

Opiskelijasivuilla opiskleija näkee mm oman henkilökohtaisen opiskelukalenterinsa (lukujärjestys), näkee omat henkilötietonsa, henkilökohtaisen osaamisen kehittymissuunnitelman sekä tekee opiskeluun liittyvät valinnat yms. Lisätietoa opiskelijaliittymän ohjeessa.

Opiskelija kirjatuu StudentaPlussaan omalla verkon tunnuksella ja salasanalla. Lisätietoa verkon tunnuksista >>

Studentan huoltajasivut
(huoltajaliittymä)

Alle 18-vuotiaan opiskelijan huoltaja saa halutessaan tunnukset ja salasanat, jolla hän pääsee katsomaan huollettavan opiskelijan tietoja StudentaPlus:ssa.

Huoltajaliittymällä huoltaja näkee kaikki samat tiedot kuin opiskelija oman käyttöliittymänsä kautta.

Huoltajakäyttöliittymä on avoinna siihen saakka, kun opiskelija täyttää 18-vuotta.  Tämä jälkeen opiskelija voi antaa suostumuksen siihen, että hänen huoltajansa pääsee myös jatkosssa katsomaan tietoja Studentan huoltajasivuilla.

Huoltajatunnusten tilaaminen

Huoltajaliittymää huoltaja käyttää omalla sähköpostisosoitteellaan ja luomallaan salasanalla. Liiteenä on ohje salasanan tilaamiseen.

Huoltajan sähköpostiosoiteen REDU on saanut yhteishaussa hakeneiden alaikäisten osalta yhteyishaun hakemuksesta. Muiden opiskelijoiden osalta huoltajan tiedot kysytään opiskelun alussa. Mikäli huoltajan sähköpostiosoitetta ei ole ilmoitettu tai se ei ole toimiva, huoltaja tilata tunnuksen oheisella lomakkeella:

Tunnukset voi tilata myös liiteenä olevalla tulostettavalla lomakkeella, joka toimitetaan opintotoimistoon.

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK