Lapin koulutuskeskus REDU

Tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto

ict-asentaja.jpgICT-asentaja

ICT-asentajana voit työskennellä mobiililiikenteen, tietokoneiden, palvelimien ja tietoliikennelaitteiden huolto-, korjaus-, asennus-, ylläpito- ja käyttöönottotehtävissä. Keskeisiä osaamisalueitasi ovat asuntojen ja liikekiinteistöjen tietoliikenne- ja tietokonelaitteet sekä niiden asennus ja konfigurointi käyttäjän vaatimusten mukaisesti. Työ voi vaihdella laitteiden kokoonpanosta järjestelmien asentamiseen ja huoltoon.

Työpaikkojasi voivat olla tietokonealan, tietoliikennealan sekä elektroniikka-alan yritykset. Voit myös toimia teollisuuden, teleoperaattoreiden, huoltoyritysten sekä myynti- ja asennustoimintaa harjoittavien yritysten palveluksessa. Erityisesti Lapissa työpaikkoja tarjoavat teollisuuslaitokset, sairaalat ja sähkölaitteita korjaavat yritykset. Lisäksi kulutuselektroniikan ja kodinkoneiden myynnissä ja huollossa tarvitaan ICT-asentajan ammattitaitoa. Työskentelet nopeasti kehittyvällä ja globalisoituvalla alalla, minkä vuoksi sinun on kehitettävä ammatti- ja kielitaitoasi jatkuvasti.

Tutkinnon muodostuminen

Tutkinnon perusteet 1.8.2018 alkaen

Koulutuspaikkakunta: 

Rovaniemi

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK