Lapin koulutuskeskus REDU

Lentokoneasennuksen perustutkinto

Lentokoneasentaja

Lentokoneasentajana teet ilma-alusten vikakorjauksia, huoltoja, laitevaihtoja ja tarkastuksia. Koulutus on sisällöltään yleiseurooppalaisten PART 147/66 standardien mukaista, mikä mahdollistaa työskentelyn tulevaisuudessa kaikissa EU-maissa. Voit erikoistua myöhemmin esimerkiksi avioniikka- tai helikopteriasentajaksi. Tutkinnon suoritettuasi sinulla on mahdollisuus anoa ilmailuviranomaiselta huoltomekaanikon lupakirjaa.

Ilmailualan koulutus- ja huoltotoiminta ovat hyvin yksityiskohtaisesti ohjeistettuja ja niitä määrittelevät kansainväliset sopimukset ja määräykset. Työpaikkojasi voivat olla liikennelentoyhtiöt, lentokoneita ja helikoptereita huoltavat yritykset, puolustusvoimat, rajavartiolaitos ja ilmailualan teollisuus. Sotilasilmailu ja siihen liittyvä huoltotoiminta on näkyvässä roolissa Lapin alueella.

Tarvitset ammatissasi tarkkuutta, huolellisuutta sekä suunnittelu- ja järjestelykykyä. Kannat vastuun työsi laadusta ja aikataulusta. Alan nopean kehityksen vuoksi sinulla on oltava jatkuva valmius uuden oppimiseen.

Koulutuspaikkakunta Rovaniemi. 

Pääsykoe hakijoille >>

Tutkinnon perusteet >>

lentokoneasentaja

Lapin koulutuskeskuis REDU on jäsenenä European Aviance Maintenance Training Committee -organisaatiossa. Jäsenyys tuo lisää mahdollisuuksia työpaikalla järjestettävään koulutukseen ulkomailla sekä laajentaa alan kontakteja. Lue lisää EAMTC-organisaatiosta >> 

Painike: HAE YHTEISHAUSSA - siirryt sivulle opintopolku.fi.  HAE JATKUVASSA HAUSSA.png OPPISOPIMUS.png