Lapin koulutuskeskus REDU

Elintarvikealan perustutkinto

Elintarvikkeiden valmistaja

Ammattiosaamiseesi kuuluu tuotekehitystä, tuotteiden valmistusta ja myyntityötä. Lapissa on tarve saada koulutettuja henkilöitä elintarvikkeiden valmistukseen. Erikoistumalla lappilaisiin raaka-aineisiin ja jalostamalla niitä voit hankkia toimeentulon ja samalla kehittää koko Lappia.

Voit työskennellä esimerkiksi kaupassa tai teollisuudessa elintarviketuotannon valmistuksessa, myynnissä tai markkinoinnissa tai itsenäisenä yrittäjänä.

Kuluttajien toiveet ja käyttäytyminen ohjaavat tuotteiden kysyntää ja tuotekehitystä. Elämyksellisyys, terveellisyys, eettisyys, ekologisuus ja vaivattomuus ovat ne ominaisuudet, joita tulevaisuuden kuluttaja toivoo ruoalta. Terveellisyys pysyy tärkeänä valintaperusteena. 

Koulutuspaikkakunta Rovaniemi.

Tutkinnon perusteet >>

Leipuri-kondiittori  

Valmistat ruoka- ja kahvileipiä, kakkuja, leivoksia sekä muita asiakkaiden toivomusten mukaisia tuotteita. Perustuotteiden valmistuksen lisäksi kehittelet jatkuvasti uusia tuotteita. Työskentelet asiakkaiden parissa,  tiiminä työtoverien kanssa sekä osaajana tuotantoketjussa. Työympäristöt voivat vaihdella käsityövaltaisesta automatisoituun tuotantolaitokseen. Voit työskennellä erikokoisissa leipomoissa, kahvila-konditorioissa, paistopisteissä, suurtalous- ja ravintola-alan toimipisteissä, pitopalveluyrityksissä tai itsenäisenä yrittäjänä.

Leipuri-kondiittorina sinun on oltava taitava käsistäsi ja ahkera. Sinulla on hyvä makuaisti. Ymmärrät hygienian tärkeyden ja sopeudut vaihteleviin työaikoihin ja työtahtiin.

Koulutuspaikkakunta Rovaniemi.

Tutkinnon perusteet >>

 

Lihatuotteiden valmistaja  

Ammattiosaamiseesi kuuluu tuotekehitystä, tuotteiden valmistusta ja myyntityötä. Lapissa on tarve saada koulutettuja henkilöjä lihatuotteiden valmistukseen. Erikoistumalla lappilaisiin raaka-aineisiin ja jalostamalla niitä voit hankkia toimeentulon ja samalla kehittää koko Lappia. Voit työskennellä esimerkiksi kaupassa tai teollisuudessa elintarviketuotannon valmistuksessa, myynnissä tai markkinoinnissa tai itsenäisenä yrittäjänä.

Kuluttajien toiveet ja käyttäytyminen ohjaavat tuotteiden kysyntää ja tuotekehitystä. Elämyksellisyys, terveellisyys, eettisyys, ekologisuus ja vaivattomuus ovat ne ominaisuudet, joita tulevaisuuden kuluttaja toivoo ruoalta. Terveellisyys pysyy tärkeänä valintaperusteena.

Koulutuspaikkakunta Rovaniemi.

Tutkinnon perusteet  >> 

HAE JATKUVASSA HAUSSA.png OPPISOPIMUS.png KYSY LISÄTIETOA.png

Koulutuspaikkakunta:

Rovaniemi

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK