Lapin koulutuskeskus REDU

Perustutkinnot jatkuvassa haussa

 Jatkuvassa haussa haettavana olevan perustutkintokoulutuksen, hakuohjeet ja hakulomakkeet löydät koulutuskalenteristamme.

jatkuvahaku2.png 

Jos olet kiinnostunut myös muista, kuin kalenterissa tarjolla olevista perustutkinnoista, voit jättää yhteydentottopyynnön opiskelijapalveluihin klikkaamalla tästä.
 

Perustutkinto ilman  koulutusta?

Perustutkinto tai sen osa on mahdollista suorittaa myös ilman valmistavaa koulutusta, jos sinulla on jo tutkinnon perusteissa määrätty osaaminen. Mikäli perustutkinnon tai sen osan suorittaminen ilman valmistava koulutusta alkoi kiinnostamaan, ota yhteyttä opiskelijapalveluihin.

Alta löydät luettelon perustutkinnoista, joihin REDUlla on järjestämislupa ja joihin voidaan ottaa uusia opiskelijoita. Voit tututua perustutkinnon perusteisiin ja ammattitaitovaatimuksiin klikkaamalla tutkinnon nimeä.

 

Perustutkintojen perusteet

Alla on lueteltu ammatilliset perustutkinnot 1.8.2018 alkaen, joihin REDUlla on Opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämä järjestämislupa ja johin on mahdollista ottaa uusia opiskelijoita.

Kaikkiin alla luetelluista perustutkinnoista ei tällä hetkellä ole tarjolla alkavaa koulutusta yhteishaussa tai jatkuvassa haussa. Tarkista alkava koulutustarjonta jatkuvan haun koulutuskalenterista tai yhteishausta tai ota yhteyttä opiskelijapalveluihin.

Huom! 1.1.2018 alkaen aloittaneet opiskelijat suorittavat perustutkinnon uusien 1.8.2018 voimaan tulevien tutkinnon perusteiden mukaisesti (ks listalla 1.1.2018 jälkeen aloittaneet). Ennen 1.1.2018 aloittaneet voivat halutessaan siirtyä suorittamaan perustutkinnon uusien perusteiden mukaisesti.

Humanistinen ja taidealat

Santasport Lapin Urheiluopisto

Tanssialan perustutkinto

 
Kauppa ja hallinto 

Liiketoiminnan perustutkinto

Tietojenkäsittely ja tietoliikenne (ICT)

Tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto 

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto

Maa- ja metsätalousalat 

Metsäalan perustutkinto

 
Luonnontieteet

Luonto- ja ympäristöalan perustutkinto

 
Terveys- ja hyvinvointialat 

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto

 
Santasport Lapin Urheiluopisto
Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto 

 

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK