Lapin koulutuskeskus REDU

Kuljettajien ammattipätevyyden jatkokoulutukset

Kuljetusalan perustason ammattipätevyyskoulutus vaaditaan kaikilta uusilta tavara- ja henkilöliikenteeseen tarkoitettujen ajoneuvojen kuljettajilta henkilöliikenteessä 10.9.2008 lähtien ja tavaraliikenteessä 10.9.2009 lähtien.

Kuljettajien, jotka ovat saavuttaneet kuorma- tai linja-auton ajo-oikeuden ennen edellä mainittuja päivämääriä, ei tarvitse erikseen suorittaa perustason koulutusta. Heidän tulee kuitenkin suorittaa ammattipätevyyden voimassaolon jatkamiseksi jatkokoulusta yht. 35 tuntia eli viisi koulutuspäivää vähintään 7 tunnin jaksoissa. Yhden koulutuspäivistä tulee liittyä turvalliseen, taloudelliseen ja ympäristöystävälliseen ajotapaan.

Lapin koulutuskeskus REDU järjestää kuljetusalan ammattipätevyyden jatkokoulutuksia Lapin ja Oulun alueilla. Aiheina muun muassa Tieturva-1, Työturvallisuus/kuljetusala, Ensiapu, Työhyvinvointi, Asiakaspalvelu, Ennakoivan ja taloudellisen ajon koulutus, Kuorman sidonta sekä Tieliikenteen sosiaalilainsäädäntö (piirturi, ajo- ja lepoaika).

Hakijalle

Tiedot alkavista lyhytkursseista, lupa- ja korttikoulutuksista löydät koulutuskalenterista >> 

Yritykselle tai työntajalle

Järjestämme lupa- ja korttikoulutuksia myös räätälöidysti yrityksille ja työnantajille. Kysy tarjousta >>

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK