Lapin koulutuskeskus REDU

Hygieniaosaaminen

Työskenteletkö pienessä tai keskisuuressa elintarvikealan yrityksessä?

  • elintarvikemyymälässä
  • ravintolassa
  • elintarvikekioskissa
  • kahvilassa
  • laitoskeittiössä
  • pitopalvelussa
  • muussa elintarvikehuoneistoksi luokitellussa tilassa, jossa käsitellään pakkaamattomia elintarvikkeita.
     

 

 
 
Lapin koulutuskeskus REDUn hygieniaosaamiskoulutuksissa voit hankkia tarvittavan osaamisen ja osoittaa sen kokeella.

Tammikuun alussa 2002 voiman astuneella Hygieniaosaamisasetuksella velvoitetaan elintarviketyöntekijät osoittamaan riittävä hygieeninen osaaminen hygieniaosaamistodistuksella.
Olet vastuussa ruoan terveellisyydestä ja turvallisuudesta

Tiedot alkavista koulutuksista löydät aikuiskoulutuskalenterista valitsemalla koulutusmuodoksi "lyhytkurssit".

Hakijalle

Tiedot alkavista lyhytkursseista, lupa- ja korttikoulutuksista löydät koulutuskalenterista >> 

Yritykselle tai työntajalle

Järjestämme lupa- ja korttikoulutuksia myös räätälöidysti yrityksille ja työnantajille. Kysy tarjousta >>

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK