Lapin koulutuskeskus REDU

Hierojan erikoisammattitutkinto

Hierojan erikoisammattitutkinnon suorittanut osaa johtaa ja valvoa työyhteisöä, osaa toimia työpaikkaohjaajana ja osaa arvioida työntekijöiden ammattitaitoa. Hän osaa kehittää omaa työtään ja ammattiaan, osaa suunnitella, ohjata ja johtaa muiden suorittamia työtehtäviä ja osaa toimia asiantuntijana sosiaali-, terveys- ja kuntoutusalan verkostoissa ja asiakaspalvelussa. Tutkinnon suorittanut osaa tehdä hoitosuunnitelman erilaisille asiakkaille, osaa hieroa erilaisia asiakkaita erikoistuen valitsemansa tutkinnon osan alueen taitamiseen. Hän osaa ohjata ja neuvoa asiakkaan kokonaisvaltaista omahoitoa ja kuntoutusta.

Tutkinnon suorittanut voi työskennellä itsenäisenä yrittäjänä tai toisen palveluksessa sosiaali-, terveys-, liikunta- ja hyvinvointipalvelujen vaativissa tehtävissä muun muassa hoito-, kuntoutus- ja asumispalveluja tuottavissa yksiköissä, kylpylöissä, liikunta- ja urheilukeskuksissa, asiakkaiden työpaikoilla ja kodeissa.

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK