Lapin koulutuskeskus REDU

Ammattitutkinnot

Ammattitutkinnot on suunnattu jo työelämässä oleville, joilla on jo alan perustutkinto tai muuten työelämässä hankittu alan perusosaaminen. Alkavan haettavana olevan ammattitutkintokoulutuksen löydät koulutuskalenteristamme

Ammattitutkinto ilman koulutusta?

Ammattitutkinto tai sen osa on mahdollista suorittaa myös ilman valmistavaa koulutusta, jos sinulla on jo tutkinnon perusteissa määrätty osaaminen. Mikäli ammattitutkinnon tai sen osan suorittaminen ilman valmistava koulutusta alkoi kiinnostamaan, ota yhteyttä opiskelijapalveluihin.

Alta löydät luettelon ammattitutkinnoista, joihin REDUlla on järjestämislupa.Voit tututua tutkinnon perusteisiin ja ammattitaitovaatimuksiin klikkaamalla tutkinnon nimeä.

HAE JATKUVASSA HAUSSA.png 
OPPISOPIMUS.png KYSY LISÄTIETOA.png

Alla olevilta sivuilta löydät aloittain tietoa ammattitutkinnoista. Sivuilta löydät linkit myös kyseisen tutkinnon perusteisiin.

Kaikkiin alla olevilla sivuilla luetelluista erikoisammattitutkinnoista ei tällä hetkellä ole tarjolla alkavaa koulutusta. Tarkista alkava koulutustarjonta koulutuskalenterista  tai ota yhteyttä opiskelijapalveluihin