Lapin koulutuskeskus REDU

Wellevin palvelut

Wellevissä toteutetaan ravitsemis-, catering- ja kokouspalveluihin, työhyvinvointiin, opastettuihin retkiin ja liikuntaan liittyviä tilaisuuksia asiakkaan toiveiden mukaisesti. Palvelut toimivat opiskelijoiden oppimistilanteina.

Kokouspalvelut

Wellevissä on kokoustila noin 40-50 henkilölle. Kokoustila soveltuu kokouksiin, juhlatilaisuuksiin sekä illanistujaisiin. Kokoustilan yhteydessä on keittiö, joten kokouspakettiin voi tilata myös kahvi- ja ateriapalveluita. Kokoustilan välittömässä läheisyydessä ovat takka- ja saunatilat. 

Kokoustilassa on tietokone, internet-yhteys, dataprojektori, valkokangas, televisio, fläppitaulut ja tussit.

Hyvinvointipalvelut

Wellevin palveluita kehitetään ja tuotetaan yhdessä koulutuskuntayhtymän organisaatioiden kanssa. Tarjouksen voi pyytää koulutus-, kokous-, majoitus-, ateria- ja saunapalveluista.

Sauna

Wellevin saunatilat sijaitsevat kokous- ja takkahuoneen yhteydessä. Saunatilat sisältävät pukuhuoneen, suihku- ja löylyhuoneen. Pukuhuoneesta on uloskäynti takaterassille. Saunaan mahtuu noin 10-15 henkilöä.

Voit yhdistää saunapalvelun majoitukseen tai voimme suunnitella sinulle ja ystävillesi sopivan saunapaketin

Wellevin saunapaketti

  • sauna 1-3 h
  • takkapuut
  • pyyhkeet

Minimiosallistujamäärä 10 hlö.

Ravintolapalvelut

Wellevissä järjestettäviin tilaisuuksiin on mahdollista tilata catering-palveluita. Palvelut ovat hotelli-, ravintola- ja catering -alan opiskelijoiden oppimistilanteita.

Saunakollaasi.jpg

annoskuvat.jpg