Hankesivut
muut hankkeet 

Menneet tapahtumat

26.8.2020 8:00–12:00

#valmennus -pilotin päätöspäivä

Keskiviikkona 26.8.2020 vietettiin #valmennus -pilotin päätöspäivää Havukkakodalla hankkeen toimijoiden, opiskelijoiden sekä opettajien kesken.


#Valmennus -pilotin päätöspäivä valkeni sateisissa merkeissä, mikä alkuun kauhistutti, sillä tapahtumaan kuului toimintaa ulkona. Sateesta huolimatta matka kohti Havukkakotaa alkoi luottavaisin mielin. Paikalle saapuisi opiskelijoita ja opettajia, jotka olivat olleet mukana #valmennus -pilotin toiminnassa, eli kaksi rakennuspuolen ryhmää sekä yksi pintakäsittelyn ryhmä. Tarkoituksena olisi viettää aikaa yhdessä ja tarjota hankkeen puolesta eräänlainen kiitos sen toiminnan parissa työskentelystä. Ensimmäisenä kodalla päivän ohjelmassa vuorossa oli kahvit ja mustikkapiirakkaa, josta erityismaininta kodan henkilökunnalle! Piirakka oli taivaallisen hyvää. Kahvittelun aikana sade oli loppunut kokonaan ja aurinkokin pilkisteli. Pääsimme siis kasvatus- ja ohjausalan opiskelijoiden pitämiin rastitehtäviin hyvässä säässä ja innokkain mielin. Osallistujat jaettiin neljään ryhmään, joissa sitten päästiinkin kisailemaan neljässä eri rastitehtävässä. Kiitokset myös opiskelijoille, tehtävät olivat hauskoja, ja jotkut onnekkaimmat voittivat huiman määrän kahvilippuja! 

Koska mustikkapiirakka oli niin hyvää, oli tässä vaiheessa siirryttävä santsikierrokselle sisälle kotaan. Tästä jatkettiin sujuvasti bingoilun parissa, jossa opiskelijat (ja opettajatkin) pääsivät päivittämään vielä kesäkuulumisia. Bingon jälkimainingeissa oli hyvä keskustella kuluneesta vuodesta pilotin puitteissa, mutta päällimmäisenä monella taisi olla mielessä korona ja sen aiheuttamat muutokset kevään opiskeluihin. Opiskelijoiden ajatusten siivittämänä edellinen projektisuunnittelija Paula ja kuraattori Erkki johdattelivat kuvien avulla keskustelua kaikesta vuoden aikana tehdystä ja tapahtumista, joihin oltiin osallistuttu. Näitä oli mukava muistella, mutta myös mukava uudelle projektisuunnittelijalle kuunnella - aika paljon sitä vuoden aikana oli ehditty puuhastella! Ruoaksi saatiin vielä aivan todella maukkaita porotortilloja. Tämän jälkeen kirjoiteltiin hankelomakkeet, annettiin vielä viimeiset suklaat ja huivit kiitokseksi ja lähetettiin opiskelijat turvallisesti kotimatkalle. 

Päivä oli onnistunut, kun tarkastellaan sen tarkoitusta: Opiskelijat saivat vielä hankkeen puitteissa mahdollisuuden viettää aikaa yhdessä keskenään sekä opettajien kanssa. Heille tarjottiin myös mahdollisuus yhteiseen muisteluun ja hanke kiitti parhaansa mukaan kaikkia osallistumisesta hankkeen toimintaan. Näin kirjallisessa muodossa kiitokset vielä siis kaikille pilotin toiminnassa mukana olleille! 

 

Mainos.jpg    Kahvi.jpg  


Kirjoittanut Karita Arminen
Julkaistu 26.8.2020 14:37

<< Takaisin hankkeen tapahtumiin