Ylläpitosiivouksen osaaja

Työvoimakoulutus Kemijärvellä 27.11. alkaen


Koulutus on suunnattu sinulle, joka olet jo työskennellyt tai haluat työskennellä puhdistuspalvelualalla ja haluat varmistaa mahdollisuutesi työpaikan saantiin. Ala tarvitsee työtekijöitä ja osaajia, joten tässä sinulla oiva mahdollisuus opintoihin ja työllistymiseen.
 
Lisätietoja: Sari Ristimella, puhdistuspalvelualan opettaja puh. 020 798 4647, sari.ristimella@redu.fi Sari Ylitolva, puhdistuspalvelualan opettaja, puh. 020 798 4646, sari.ylitolva@redu.fi
 
 
Hakuaika päättyy 31.10.2017
 
 

Sisältö:
Tavoitteena on suorittaa Kotityö- ja puhdistuspalvelujen perustutkinnosta ylläpitosiivous tutkinnon osa tai Laitoshuoltajan ammattitutkinnosta siivouspalvelut tutkinnon osa. Näin saa ammatilliset perusvalmiudet työskennellä erilaisissa asiakaskohteissa, hoivalaitoksissa, virastoissa jne. päivittäisissä siivoustehtävissä.

Koulutukseen sisältyy ammattitaitoa täydentäviä opintoja, itsenäisiä verkkotehtäviä sekä työssäoppimista ja tutkintotilaisuus.

Koulutuksen toteutus:
1 vk orientoituminen
1 vk puhdistusalalla työskentely
2 viikon opintojen jälkeen toteutetaan koulutus viikottain kahtena päivänä teoria/käytännön opetuksena ja kolmena päivänä työssäoppien.

Hakeutuminen:
Lähimmän työ- ja elinkeinotoimiston kautta tai osoitteessa: www.te-palvelut.fi -> haussa oleva työvoimakoulutus.

Hakeutumisesta sekä opintojen rahoituksesta lisätietoja työlinjan koulutusneuvonnasta, puh. 0295 020 702 klo 9-16.15 (hinta asiakkaan oman operaattorisopimuksen mukaisesti).

Koulutusneuvontaa saa myös facebookissa:
facebook.com/koulutusneuvonta. Koko tutkinnon suorittaneella on mahdollisuus hakea Koulutusrahaston ammattitutkintostipendiä, lisätietoja www.koulutusrahasto.fi. Hakuaika päättyy 31.10.2017

 

Kirjoittanut Henna Jokinen
Julkaistu    12.10.2017 11:46

Takaisin