Lapin koulutuskeskus REDU

Rovaniemen koulutuskuntayhtymän virallinen ilmoitustaulu
Avoimet työpaikat

Ilmoitamme avoimista ja haettavina olevista työpaikoista Kuntarekry.fi:ssä ja mol.fi/tyopaikat sivuilla.

26744824.jpgLöydät REDUn avoimet työpaikat  Kuntarekry.fi :stä hakusanalla "Rovaniemen koulutuskuntayhtymä". Löydät listan myös tämän sivun lopusta.

Hakeutuminen avoimiin työpaikkoihin tapahtuu sähköisesti Kuntarekry.fi:ssä.
Linkki hakulomakkeeseen "Haet työpaikkaa" löytyy hakuilmoituksen lopusta.

Mikäli haluat jättää avoimen hakemuksen kuntayhtymään, käytä sähköistä avoin hakemus -lomaketta.

 


 

 • 15.1.2018 14:28

  Opettaja, elintarvikeala

  Lapin Koulutuskeskus REDU on monialainen Lapin suurin ammatillinen oppilaitos. Lapin Koulutuskeskus REDU:ssa voi opiskella ja hankkia ammatillista osaamista kaikilla koulutusaloilla lukuun ottamatta liikunta-alaa. Lisäksi REDU:ssa on VALMA- ja TELMA-koulutusta. Ammatillinen koulutus on muutoksessa ja myös Lapin Koulutuskeskus REDU muuttaa toimintamallejaan tulevien vuosien aikana yhä enemmän asiakaslähtöisempään suuntaan ja tiivistää entisestään työelämäyhteistyötä.

  Lapin koulutuskeskus REDU, Palvelu- ja hyvinvointialoilla ilmoitetaan haettavaksi ELINTARVIKEALAN OPETTAJA. Tehtävä on vakinainen ja virkasuhde.

  Opettajan tehtävänä on toimia elintarvikealan perustutkintoon valmistavan koulutuksen opettajana ja omaohjaajana. Osaamisen hankkimisen seurantaa ja ohjaamista tapahtuu oppilaitoksessa ja työpaikoilla.

  Edellytämme asetuksen 986/1998 mukaista opettajan kelpoisuutta. Opetustehtävä edellyttää erityisen vahvaa tai erikoistunutta käytännön ammattitaitoa. Opettajalla on vähintään oltava koulutuksen järjestäjän päättämään opetustehtävään soveltuva erikoisammattitutkinto ja vähintään viiden vuoden pituinen käytännön työkokemus. Pedagogiset opinnot tulee olla suoritettuina tai ne tulee suorittaa kolmen vuoden kuluessa palvelussuhteen alkamisesta.

  Tehtävän hoitaminen vaatii kokemusta elintarvike- tai lihanjalostustyöstä teollisuuden parissa. Työssä myös jalostetaan ja kehitetään uusia tuotteita mm. luonnonkeruutuotteista. Työ edellyttää avointa asennetta erilaisten elintarviketuotteiden valmistukseen ja rohkeaa otetta myös uusien koneiden ja laitteiden käyttöön. Opiskelijoiden ohjaamista voi olla aika ajoin myös leipomossa. Työtehtävän hoitaminen vaatii lisäksi hyvät yhteistyö-, vuorovaikutus- ja organisointitaidot sekä hyvät tieto- ja viestintätekniikan taidot.

  Omatoimista, kehittävää, laatutietoista, joustavaa ja yhteistyöhön perustuvaa työotetta arvostamme. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen vastaavasta työstä.

  Valitun henkilön on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote ennen valinnan vahvistamista. Tehtävässä on mahdollinen kuuden kuukauden koeaika.