Kittilän toimintayksikön (Levi-instituutin) opiskelijoiden terveydenhuolto

Koulu- ja opiskeluterveydenhuollon päätoimipiste on osoitteessa Valtatie 9 B 4.

Terveydenhoitajan vastaanottotilat ovat toimintayksikön vapaa-ajan luokan yhteydessä. Vastaanottoajat ovat nähtävissä koulun ilmoitustaululla sekä asiasta tiedotetaan myös oppilaille sähköpostitse.

Opiskeluterveydenhuollon palveluihin kuuluvat terveydenhoitajan ja lääkärin tekemät terveystarkastukset. Kittilän opiskelijoiden terveydenhuoltopalvelut ja suun terveydenhuollon palvelut järjestää Kittilän kunta.

Terveydenhoitajan palvelut ovat maksuttomia, sairaanhoidollisista lääkärikäynneistä peritään terveyskeskusmaksu 18 v. täyttäneiltä.

Voit hakeutua oma-aloitteisesti terveydenhoitajan vastaanotolle, kun tarvitset apua terveyteen ja hyvinvointiin liittyvissä asioissa tai sairastuessasi. Opiskeluterveydenhuoltoon kuuluvat terveystarkastukset, raskauden ehkäisyyn ja jälkiehkäisyyn liittyvät asiat, rokotukset, matkailuun liittyvä terveysneuvonta sekä muut terveyteesi liittyvät asiat.
 

Terveydenhoitaja

Heli Hanhivaara
puh 040 673 5324
heli.hanhivaara@kittila.fi


Terveydenhoitaja on tavoitettavissa pääsääntöisesti keskiviikkoisin Levi-instituutilla. Muulloin puhelimitse, sähköpostitse tai oppilaitoksen henkilöstön avulla.

Terveydenhoitajan puhelinajat:
Maanantai-Torstai klo 8.00 - 9.00 ja 15.00 - 16.00
Perjantai klo 8.00 - 9.00


Muina aikoina vastaanotto ajanvarauksella osoitteessa Valtatie 9B, asuntolarakennus, koulukeskus.

Lääkäripalvelut

Koululla lääkäri tekee terveystarkastukset erikseen sovittavina aikoina kaikille opiskelijoille joko ensimmäisenä tai toisena opiskeluvuotena.


Päivystys ja ensiapu
Kittilän terveyskeskus, päivystyspoliklinikka
Sairaalatie 2, 99100 Kittilä
Ajanvaraus p. 0400 356 498

Maksut

Terveyskeskusmaksu

Vuoden ensimmäisen käynnin jälkeen laskutetaan automaattisesti vuosimaksu, ellei asiakas käy terveyskeskuksen potilastoimistossa ilmoittamassa/soita, että haluaa maksuksi käyntimaksun.

vuosimaksu 32,10 euroa (voimassa kalenterivuoden) tai käyntimaksu 16,10 euroa (peritään kolmelta käynniltä vuodessa) sairaanhoitajan vastaanotto 8,80 euroa (peritään kolmelta käynniltä vuodessa) sairaahoitajan vastaanotto (suonensisäinen lääkehoito) 17, 60 euroa/vrk (peritään kolmelta käynniltä vuodessa) terveyskeskusmaksut peritään vain yli 18-vuotiailta.

Päivystysmaksu

Päivystysmaksu 22,10 euroa peritään käynneiltä arkisin klo 20.00 - 8.00 välillä ja käynneiltä lauantaisin, sunnuntaisin sekä pyhäpäivinä. Päivystysmaksu peritään, vaikka olisi maksanut vuosimaksun. Päivystysmaksu peritään vain yli 18-vuotiailta.

Päivystyspoliklinikka on tarkoitettu potilaille, joiden sairaus vaatii välitöntä hoidon arviointia ja hoitoa, ja joiden hoitoa ei voida siirtää ilman merkittävää terveydellistä haittaa myöhemmäksi. Äkillisissä sairaus- hätä- ja tapaturmatapauksissa ei tarvita ajanvarausta.

Hammaslääkäripalvelut

Järjestelmälliseen hammashoitoon ovat oikeutettuja kaikki opiskelijat.
Hoito on maksuton alle 18-vuotiaille.
Ajanvaraus p. 040 546 3901.

Katso myös: Kittilän opiskelijaterveydenhuolto