Rovaniemen koulutuskuntayhtymä on Lapin suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Ylläpidämme lisäksi Lapin kesäyliopistoa ja Santasport Lapin Urheiluopistoa. RKK-2016-200.png

Jäsenkuntiamme ovat Kemijärvi, Kittilä, Kolari, Ranua, Rovaniemi ja Sodankylä ja toimialueemme koko Lappi.

Ammatillisia oppilaitoksiamme ovat Lapin ammattiopisto, Lapin matkailuopisto ja Santasport Lapin Urheiluopisto. Oppilaitostemme koulutustarjonnan löydät näiltä verkkosivuita.

Oppisopimuskoulutuksesta löydät lisätietoa lapinoppisopimus.fi -sivuilta.

Santasport Lapin Urheiluopiston tarjoamat liikunnan ja hyvinvoinnin palvelut, koulutukset ja kurssit löydät santasport.fi -sivuilta.

Lapin kesäyliopiston koulutus- ja kurssitarjonnan löydät lapinkesayliopisto.fi -sivulta.
 

Rovaniemen koulutuskuntayhtymän perustehtävä

Järjestämme monialaista ammatillista peruskoulutusta ja -aikuiskoulutusta oppilaitos- ja oppisopimuskoulutuksena sekä vapaan sivistystyön mukaista koulutusta.

Kehitämme ammattikoulutuksen yhteistoimintaa lukio-opetuksen ja muiden koulutusasteiden sekä elinkeinoelämän toimijoiden kanssa.

Tarjoamme palveluliiketoimintana koulutus- ja liikuntapalveluja

slider_kuva3.jpg
slider_kuva2.jpg
slider_kuva2s.jpg
slider_kuva1.jpg
 • 18.8.2017 10:00

  Ovet avoinna tulevaisuuteen

  Opintonsa aloittaneiden ammattilukiolaisten kotiväenilloissa keskustelutti ammatillisen koulutuksen muutos, lukio-opintojen ja ammatillisen yhteensovittaminen sekä nuorten tulevaisuuden suunnitelmat ja tavoitteet.

 • 10.8.2017 15:38

  Aikoja varattavissa kauneudenhoito- ja parturi-kampaamopalveluihin

  Syksyn ensimmäinen asiakaspalvelupäivä kauneudenhoito- ja parturi-kampaamopalveluihin on 22.8. Katso täältä asiakaspalveluajat ja varaa oma aikasi!

 • 4.8.2017 11:38

  VALMA-koulutukseen valittujen nimet

  Nimilista ammatilliseen peruskoulutukseen valmentavaan koulutukseen (VALMA) valituista henkilöistä. Huom! Listalla on vain niiden nimet, jotka ovat antaneet luvan nimensä julkaisuun.

 • 3.8.2017 16:00

  Edulappi.fi - on nyt REDU.FI

  Rovaniemen koulutuskuntayhtymän ja sen toimintayksiköiden verkkosivut löytyvät nyt yhdestä osoitteesta REDU.FI.

 • 3.8.2017 14:30

  Lukuvuoden aloitusajat

  Lukuvuosi alkaa uusilla opiskelijoilla keskiviikkona 9.8. ja jatkavilla opiskelijoilla maanantaina 14.8. Katso täältä tarkemmin uusien opiskelijoiden aloitusajat!

 • 22.6.2017 15:24

  Opiskelua kesäauringon alla

  Voisiko mukavammin kesäpäivää viettää kuin ulkona kauniissa jokirantamaisemmassa mukavassa porukassa. Ja mikä parasta, samalla opinnot etenevät ja työkokemus karttuu kuin itsestään!

 • 21.6.2017 12:00

  Laskutusosoitteemme 31.7.2017 alkaen

  Rovaniemen koulutuskuntayhtymän hallintopalvelut muuttaa heinäkuussa uuteen osoitteseen, samalla muuttuu paperilaskujen laskutusosoite.

 • 19.6.2017 13:09

  Näyttötutkinnolla täydennystä työkalupakkiin

  Jouni Väyrynen suoritti Lähiesimiestyön ammattitutkinnon työnsä ohella. Jo aiemmin esimiehenä toiminut myynnin ammattilainen sai koulutuksesta paljon uusia ideoita ja näkökulmia työnsä kehittämiseksi.

 • 2.11.2016 13:50

  Arvio MTI:sta – Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutti tunnetaan, mutta oppilaitosten yhteistyön hyödyt vielä vähäisiä

  Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutin (MTI) vaikuttavuuden arviointiraportti on julkaistu. Arviointi kohdistui MTI:n toiminnan vaikuttavuuteen ja lähtökohtina olivat MTI:n strategia ja visio.

Kaikki uutiset

Rovaniemen koulutuskuntayhtymän jäsenkunnat

kemijarvi.gif
Kemijärvi

kittila.gif
Kittilä

kolari.gif
Kolari

ranua.gif
Ranua

rovaniemi.gif
Rovaniemi

sodankyla.gif
Sodankylä