Lapin koulutuskeskus REDU

tarjoilija.jpgTarjoilija

Ravintola- ja cateringalan perustutkinto 

Tarjoilijana esittelet ja myyt asiakkaille ruokia ja juomia, otat vastaan tilaukset ja välität ne keittiöön. Huolehdit pöytien kattamisesta, ruokien ja juomien tarjoilusta sekä lopuksi maksun perimisestä ja pöydän siistimisestä. Työssäsi vilkkaat ja kiireiset hetket vaihtelevat kellonajan, viikonpäivän ja vuodenajan mukaan. Työ on yleensä vuorotyötä ja työrytmi vaihtelee paljon.

Työpaikkanasi voi olla esimerkiksi hotellin ravintola, ruokaravintola, lounas- tai henkilöstöravintola, pubi, yökerho tai tanssiravintola. Lapissa alan erityispiirteinä ovat matkailuala ja kansainvälistyminen.

Sinulta vaaditaan asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyvää käytöstä. Hyvä paineensietokyky auttaa sinua selviytymään kiireisistä ja vaikeistakin tilanteista. Kielitaito on eduksi useissa ravintoloissa.

Tutkinnon muodostuminen

Tutkinnon perusteet 1.8.2018 alkaen

Koulutuspaikkakunnat: 

Kittilä - Rovaniemi
 

HAE YHTEISHAUSSA kittilään

opintopolku.jpg

 

 
HAE YHTEISHAUSSA Rovaniemelle

opintopolku.jpg