Lapin koulutuskeskus REDU

kosmetologi.jpgKosmetologi 

Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto

Kosmetologina työskentelet läheisessä kontaktissa asiakkaiden kanssa edistäen ja ylläpitäen ihon ja kehon kauneutta ja terveyttä. Teet hoitoja kuten ihonpuhdistusta, kasvohoitoja, käsi- ja jalkahoitoja, vartalohoitoja, ripsien ja kulmien kestovärjäystä sekä ehostusta. Lähtökohtanasi ovat aina asiakkaan tarpeet ja toiveet. Neuvot asiakasta tuotteiden valinnassa, autat yksilöllisen tyylin löytämisessä ja opastat värien käytössä.

Voit työskennellä itsenäisenä yrittäjänä tai vuokralaisena toisen omistamassa hoitolassa tai kauneushoitoloiden, terveydenhoitoalan yritysten, kylpylöiden, kosmetiikkamyymälöiden tai kosmetiikan maahantuojien palveluksessa. Ala on jatkuvasti kehittyvä ja tuotteiden ja hoitojen monipuolistumisen myötä myös erikoisosaamisen merkitys kasvaa. Kosmetologilta vaaditaan empaattisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja, tarkkuutta, vakaata kättä sekä hyvää värisilmää. Seuraat jatkuvasti alan kehitystä ja trendejä ja olet ahkera ja yrittäjähenkinen.

Huom! Yhteishaussa hakiessasi valittavana on ihon erikois- ja laitehoitojen osaamisala. Opinnoissasi voit kuitenkin suuntautua halutessasi myös kauneudenhoidon ja tuoteneuvonnan osaamisalalle.
 

Opiskelijoiden tekemiä videoita alan opiskelusta

 

Tutkinnon muodostuminen

Tutkinnon perusteet 1.8.2018 alkaen

Koulutuspaikkakunta:

Rovaniemi

 

HAE YHTEISHAUSSA

opintopolku.jpg