lihatuotteidenvalmistaja.jpgLihatuotteiden valmistaja

Elintarvikealan perustutkinto

Ammattiosaamiseesi kuuluu tuotekehitystä, tuotteiden valmistusta ja myyntityötä. Lapissa on tarve saada koulutettuja henkilöjä lihatuotteiden valmistukseen. Erikoistumalla lappilaisiin raaka-aineisiin ja jalostamalla niitä voit hankkia toimeentulon ja samalla kehittää koko Lappia. Voit työskennellä esimerkiksi kaupassa tai teollisuudessa elintarviketuotannon valmistuksessa, myynnissä tai markkinoinnissa tai itsenäisenä yrittäjänä.

Kuluttajien toiveet ja käyttäytyminen ohjaavat tuotteiden kysyntää ja tuotekehitystä. Elämyksellisyys, terveellisyys, eettisyys, ekologisuus ja vaivattomuus ovat ne ominaisuudet, joita tulevaisuuden kuluttaja toivoo ruoalta. Terveellisyys pysyy tärkeänä valintaperusteena.

Tutkinnon muodostuminen

Opetushallitus vahvistaa 2018 tutkintoon uudet perusteet, jotka tulevat voimaan 1.8.2018 alkaen.

 

Koulutuspaikkakunta: 

Rovaniemi