leipurikondiittori.jpgLeipuri-kondiittori

Elintarvikealan perustutkinto

Valmistat ruoka- ja kahvileipiä, kakkuja, leivoksia sekä muita asiakkaiden toivomusten mukaisia tuotteita. Perustuotteiden valmistuksen lisäksi kehittelet jatkuvasti uusia tuotteita. Työskentelet asiakkaiden parissa,  tiiminä työtoverien kanssa sekä osaajana tuotantoketjussa. Työympäristöt voivat vaihdella käsityövaltaisesta automatisoituun tuotantolaitokseen. Voit työskennellä erikokoisissa leipomoissa, kahvila-konditorioissa, paistopisteissä, suurtalous- ja ravintola-alan toimipisteissä, pitopalveluyrityksissä tai itsenäisenä yrittäjänä.

Leipuri-kondiittorina sinun on oltava taitava käsistäsi ja ahkera. Sinulla on hyvä makuaisti. Ymmärrät hygienian tärkeyden ja sopeudut vaihteleviin työaikoihin ja työtahtiin.

Tutkinnon muodostuminen

Opetushallitus vahvistaa 2018 tutkintoon uudet perusteet, jotka tulevat voimaan 1.8.2018 alkaen.

Koulutuspaikkakunta: 

Rovaniemi